Managementkonsult till Xeeda

Rekryterare
Xeeda
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 oktober 2018
Stängs
den 18 november 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du sätta juridiken i ett sammanhang som managementkonsult?

Arbetsbeskrivning
Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka Xeeda med en jurist som vill sätta juridiken i ett praktiskt sammanhang som managementkonsult inom upphandling, verksamhetsutveckling och förändringsledning.

I din roll som konsult kommer du vara sakkunnig i upphandlingsfrågor samt vara juridiskt stöd i andra avtalsrättsliga frågeställningar i våra uppdrag hos kund. Arbetsuppgifterna kommer variera beroende av uppdrag men kan tillexempel innebära att bistå våra kunder med:

  • att ta fram förfrågningsunderlag inkl delta i arbete med behov- och kravfångst
  • genomföra utredningar och granskningar inkl rättsutredningar
  • projektledning och delprojektledning av projekt och uppdrag
  • ansvara för att avropa från befintliga avtal
  • arbete med projektkontor/projektadministration i större projekt

På Xeeda får du arbeta med några av marknadens mest erfarna och skickligaste konsulter samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.   

Vem är du
Vi är intresserad av dig som har akademisk examen inom juridik och har något eller några års erfarenhet av projektarbete samt arbete med offentlig upphandling. Du är nu intresserad att bredda och fördjupa dig inom projekt- och upphandlingsarbete där du får arbeta med varierande frågor och professionella kollegor. Du uttrycker dig även väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat mer än tre år med projektrelaterad verksamhet, samt har erfarenhet av:

  • upphandlingsarbete och då gärna från it och it-tjänsteupphandling samt offentlig upphandling, gärna med förhandlat förfarande.
  • att arbeta som konsult och gärna hos ett av de internationella managementkonsultföretagen
  • att skriva beslutsunderlag till ledning och styrgrupp

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt men är även en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans i grupp. Du är stresstålig och lugn även under intensiva perioder. Du utstrålar energi, är driven, positiv, målinriktad och har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag under utveckling. Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i norra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki telefon 0766 331440. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se. Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

Om verksamheten
Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med förändrings- och verksamhetsutvecklingsfrågor vilket ofta inkluderar att genomföra upphandlingar. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

Vi har vårt kontor i norra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.