Ekonomichef till Mytaste Group

Rekryterare
Mytaste Group
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 oktober 2018
Stängs
den 22 november 2018
Kontakta
Emira Blomberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en ekonomichef till ett bolag i förvärvsintensiv fas. Detta är en möjlighet för dig som vill ta ett helhetsansvar för en ekonomifunktion i en dynamisk miljö och en chans att växa med bolaget.

Om jobbet​​​​​​​
Det här är en roll som kommer att förändras i takt med bolagets tillväxtresa! Rollen innebär ett helhetsansvar för ekonomifunktionen på Mytaste Group, ett bolag i tillväxtfas, med en omsättning på strax över 50 miljoner. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Stockholm. Du har personalansvar för två ekonomiassistenter och rapporterar till vd, tillika en av grundarna till bolaget. Rollen innebär till stor del operativt arbete inom redovisnings-området, men också strategiskt arbete kopplat till t ex förvärv. Utmaningarna i rollen kommer vara avhängiga bolagets fortsatta expansion, och arbetsuppgifter tillkomma efterhand, såsom tex förbereda material inför investeringsbeslut och möten med investerare.

Huvudsakliga ansvarsområden i nuläget för ekonomichef för Mytaste Group:

  • säkerställa löpande redovisning
  • bokslutsarbete
  • konsolidering
  • årsredovisning
  • deklarationer
  • rapportering, såväl intern som extern
  • resultatuppföljning, prognos- och budgetarbete
  • förvärvsanalyser
  • leda och utveckla medarbetare
  • kontakt med revisorer.


Det vi erbjuder
Du blir en del av ett motiverat och ambitiöst gäng på 30 kollegor i en välkomnande atmosfär med god sammanhållning. Mytaste Group satsar just nu stort genom förvärv och det är därför i ett spännande skede du kan komma in i bolaget. Ditt arbete utgår från Stockholmskontoret vid Stureplan i en social och händelserik miljö. Mytaste Group värdesätter och arbetar för en stark teamkänsla, varpå en hel del sociala aktiviteter regelbundet anordnas. Det är ett bolag som präglas av såväl start-up känsla som av kraven som ställs på ett börsnoterat bolag. Här finns en vilja och en can do-attityd som genomsyrar det dagliga arbetet.

Den vi söker​​​​​​​
Du har akademisk utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med samtliga steg i redovisningskedjan, och en god förståelse för hela det ekonomiska flödet, samt för redovisning enligt IFRS. Du kan ha tidigare erfarenhet av att leda en ekonomifunktion i ett bolag av liknande storlek och komplexitet, men även komma mer från controllerhållet och nu vilja ha ett helhetsansvar. Det viktiga är att du har förmågan och viljan att ansvara för helheten, och du behöver vara mycket bekväm i dina redovisningskunskaper.

Du uppskattar en dynamisk miljö och vill bidra till Mytaste Groups fortsatta utveckling. Du har en välutvecklad samarbetsförmåga och förmågan att skapa struktur och ordning. Du är noggrann, samvetsgrann och ansvarsfull. Sist men inte minst vill du ha roligt på jobbet!

Så här söker du jobbet
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Den här rekryteringsprocessen genomförs av Corplus Search och du hittar ansökningsknappen uppe till höger på denna sida.

Mytaste Group bildades år 2003 och är en digital publicist med spetskompetens inom skalbara och automatiserade webbsajter, mobila applikationer samt e-postutskick. Bolaget har för närvarande två affärssegment – Mytaste Food & Beverages som är inriktat på att skapa mediaprodukter för konsumenter intresserade av mat och dryck, samt Mytaste Shopping, som är specialiserat på mediaprodukter för konsumenter som är intresserade av erbjudanden från e-handelsbutiker.

Segmentet Mytaste Food & Beverages utgörs idag av tre moderna matlagnings- och dryckessajter; myTaste, Matklubben och Vinklubben. Mytaste Shopping-segmentet utgörs idag av fem sajter Shopello, Kampanjjakt, OutletSverige, AllaAnnonser, Veckans-E samt AlltidRea.​​​​​​​