Interim business controller till välkänt bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 oktober 2018
Stängs
den 22 november 2018
Ref:
1212
Kontakta
John Hagtorn
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en business controller till ett bolag utanför Göteborg. Som business controller ingår du i ett team med controllers, arbetar med uppföljning av bolagets försäljning och rapporterar till bolagets CFO. Till denna roll söker vi en analytisk och social person, med vilja att anta en utvecklande utmaning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader och vi söker dig som kan påbörja uppdraget omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för löpande arbete med budgetering och prognoser kopplade till försäljningen
  • Genomföra vecko- och månadsvis uppföljning av affärsenheter samt upprätta försäljningsrapporter
  • Självständigt genomföra intäktsanalyser med presentation av förbättringsmöjligheter
  • Ansvara för att utföra kostnadsuppföljning med presentation av effektiviseringsförslag
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen
  • Kostnadsuppföljning samt kostnadsprognoser inom dina ansvarsområden
  • Utföra verksamhetsuppföljning, så som resultatsammanställning, uppföljning och analys

Erfarenhet

Vi söker dig som under 2-4 års tid arbetat med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, företrädesvis som business controller. Det är meriterande om du har redovisningskunskaper och har erfarenhet av lagerhantering. Du har goda kunskaper i Excel samt professionella färdigheter i svenska och engelska. Erfarenhet av Qlikview är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, analytisk och positiv. Du utför ditt arbete noggrant och har god förmåga att arbeta självständigt. Vidare är det av stor vikt att du att du är ansvarsfull med en förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är John Hagtorn.