Ekonomichef till Aarsleff Rörteknik AB i Kungsängen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 23 november 2018
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomichef till Aarsleff Rörteknik AB i Kungsängen

Vill du arbeta som ekonomichef på ett tryggt och stabilt företag och bli en del av en företagskultur som präglas av prestigelöshet, samarbete, engagemang och professionalism. Då kan det här vara rätt tjänst för dig. Vi letar efter efterträdaren till vår nuvarande ekonomichef som under 2019 kommer att gå i pension.

Som ekonomichef på Aarsleff Rörteknik AB så får du ett helhetsansvar för ekonomiavdelningen och administrationen på företaget. I det ingår att analysera företagets ekonomiska läge och komma med förslag på förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget. Du ingår i företagets ledningsgrupp, rapporterar direkt till VD samt har personalansvar för 2 ekonomiassistenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:

  • Leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen
  • Ansvara för all löpande bokföring samt månads- och årsbokslut
  • Rapportera budget, utfall, prognos, analys och likviditet till ledningsgruppen
  • Ansvara för att företagets beslutade ekonomiska och administrativa rutiner och system implementeras och efterföljs
  • Kommunicera övergripande mål och strategier i organisationen och implementerar detta i organisationens dagliga arbete
  • Koordinering och samarbete med Produktionschef och Marknads- och Försäljningschefen
  • Kommunicera och samarbeta med Per Aarsleff A/S ekonomiska och administrativa organisation
  • Ansvarig för kontakter med revisorer


Din bakgrund

Du är utbildad Civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet som ekonomichef i ett mindre/medelstort bolag. Du har utmärkta kunskaper i Microsoft Office och i synnerhet i Excel. Vidare så har du en mycket god förmåga att utrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, ansvarstagande och affärsmässig. Du är också noggrann och kommunikativ samt trivs i en roll som kommer att innebära många kontaktytor. Vidare så är du samarbetsorienterad, prestigelös samt har en god pedagogisk förmåga och kan förklara ekonomi och siffror på ett förståeligt sätt.
 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Aarsleff Rörteknik AB med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Van Egeraat telnr: 070-4715908. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

 

Om företaget

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 6500 medarbetare och har en omsättning på 15,5 miljarder kronor. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten.

Aarsleff Rörteknik AB ingår i den internationella gruppen Aarsleff Pipe Technoligies med fast etablerade verksamheter i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Holland, Ryssland & Balticum. Gemensamt förfogar vi över en stor maskinpark för relining och delar erfarenheter kring olika tekniker. Vi har en egen fabrik i Århus Danmark som producerar och designar all liner efter vår beställning.