Två tekniska säljare

Rekryterare
Stemmer Imaging
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 14 november 2018
Ref:
SE-13376
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Projekt
Arbetstid
Heltid

VI ERBJUDER

ett av Sveriges mest spännande och kreativa säljjobb där du får möjlighet att arbeta med att sälja "machine vision" lösningar mot en mängd olika branscher och kunder i framför allt Sverige men även i vissa fall Norge och Island. Vi kan garantera dig att ingen av dina arbetsdagar kommer att vara likadan och att du ständigt kommer att utmanas både tekniskt och kommersiellt. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter och långsiktiga kundrelationer, både med befintliga och nya kunder. Säljcyklerna är ibland långa och projekten komplexa, vilket kräver en god relation med kunderna och kunskap om deras applikationer och marknader. Våra kunder finns i många olika branscher, allt från industriell tillverkning och automation, elektronik, livsmedel, trä och papper, gruvnäring, trafik och logistik, sport och underhållning till medicinska tillämpningar.

Till ditt stöd har du kollegor i både Sverige och på vårt huvudkontor i Tyskland inom tekniskt säljstöd. Vi har en kultur som bygger på samarbete och vi är ett företag som satsar på våra anställda. Som bolag är vi marknadsledande med ett mycket gott rykte och med en produktportfölj som innehåller världsledande varumärken. Du kommer även att erbjudas ett attraktivt ersättningspaket.


VI SÖKER DIG SOM

har en eftergymnasial utbildning i teknik med erfarenhet från teknisk försäljning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift samt körkort. För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs att du är drivande, kundorienterad och att du har ett brett tekniskt intresse. Vi vill att du ska tycka att teknik och hur den kan användas är något som utmanar dig. För dig är god kundvård en viktig del i säljarbetet och du kan hantera både långa och korta säljprocesser. Du trivs i en dynamisk och internationell miljö. Eftersom säljrollen hos oss är mycket bred där du ständigt får arbeta med kunder inom olika branscher är det viktigt att du är nyfiken och drivs av utmaningar. Du bör också ha en mycket god förmåga att sätta dig in olika typer av frågeställningar och hur de kan lösas.


ANSÖKAN

Vänligen ansök, med personligt brev och cv, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13376) senast 14 november. Frågor besvaras av ansvarig konsult hos vår samarbetspartner Mercuri Urval, Mats Wärnling, tel 0709-856363.


STEMMER IMAGING är en av Europas största teknikleverantörer av industriell imaging och machine vision. Koncernen finns på börsen i Frankfurt, omsätter omkring 100 miljoner Euro och har ca 300 anställda. Moderbolaget ligger i München, Tyskland. Det svenska bolaget STEMMER IMAGING AB har sitt kontor i Stockholm och supportar även kontoren i Danmark, Finland och Polen. Det svenska bolaget startade 1983 och har en god lönsamhet samt stadig tillväxt och ett behov av att expandera ytterligare.

Läs mer om företaget och vad vi gör på www.stemmer-imaging.se