Redovisningsekonom till Grupp F12

Rekryterare
Grupp F12
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 23 november 2018
Ref:
2286
Kontakta
Hugo Bergström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till restaurangkoncernen Grupp F12. Koncernen består av flertalet välkända samt snabbväxande restauranger och erbjuder en positiv och god stämning till sina anställda. Som Redovisningsekonom kommer du tillsammans med CFO och kollegor på ekonomiavdelningen att arbeta för att ta nästa kliv i utvecklingen av ekonomiavdelningen. I rollen arbetar du brett med redovisning och vi söker därför en person som trivs i en flexibel och innovativ miljö, med en bakgrund som redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra ett team med flera redovisningsekonomer samt rapporterar till bolagets CFO. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring samt ansvara för att upprätta månads- och årsbokslut självständigt
  • Delta i arbetet med årsredovisningen
  • Engagerat delta i projekt som syftar till att förbättra samt utveckla bolagets interna rutiner inom redovisning
  • Hantera kontakter med restaurangchefer samt andra externa och interna kontakter
  • Självständigt ansvara för moms- och skattedeklarationer

Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig som ansvarat för eller arbetat med utveckling av rutiner och processer på tidigare arbetsplatser och har cirka 4-5 års yrkeserfarenhet i rollen som redovisningsekonom eller redovisningsansvarig. Har du arbetat med koncernredovisning och konsolidering så är det meriterande. Du har professionella färdigheter i svenska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper
Grupp F12 söker dig som är en lagspelare där avdelningens mål är lika viktiga som dina personliga. Du ser Ekonomiavdelningen som en servicefunktion till enheterma, har en positiv och lösningsorienterad attityd och drivs av att uppnå uppsatta mål tillsammans med andra. Du är förändringsbenägen och trivs i att driva frågor framåt för att uppnå resultat.

Grupp F12
Grupp F12 är en restaurangkoncern som driver flera restauranger runt om i Sverige; såsom Miss Voon, Mr Voon, Smak, Kött&Fiskbaren, Vigårda-restaurangerna, Dos Gringos, Heart & Bones och Bojabäs. 
För mer information besök www.gruppf12.com

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Hugo Bergström.