Redovisningsekonom till energibolag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2018
Stängs
den 23 november 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till energibolag

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom som ska vara ansvarig för ett antal av koncernens bolag. Företaget är ett energiföretag som är verksamt i framförallt Norden, Baltikum, Polen, Ryssland och Indien. Du kommer att ingå i en redovisningsenhet om 20 medarbetare med ansvar för de svenska, norska och danska bolagen. Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler på Gärdet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår i 6 månader framåt med stor chans till förlängning.


Vad ska du göra?
I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara ansvarig för några av koncernens bolag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • löpande redovisning
  • kontoavstämningar
  • upprätta momsdeklarationer
  • redovisning av moms och sociala avgifter
  • månads-, kvartals- och årsbokslut
  • upprätta årsredovisning och inkomstskattedeklaration

Detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och gillar att ha eget ansvar.


Vad har du för bakgrund?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi och cirka 5 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Vi ser att du är systemvan och lätt kan lära dig nya system. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är ansvarstagande och får saker att hända. Du är en positiv, flexibel och prestigelös samt gillar att arbeta i en bred roll.


Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med stora chanser till förlängning. Uppdraget är tänkt att starta omgående. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Kendel på 076-647 16 45.


Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.