Redovisningsekonom till längre uppdrag på Lindholmen

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 25 oktober 2018
Stängs
den 24 november 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till längre uppdrag på Lindholmen

SJR söker för kunds räkning en Redovisningsekonom. Du kommer arbeta som konsult under ca 18 månader då en person i gruppen ska vara föräldraledig. Kundföretaget har kontor på Lindholmen. Uppdraget är på heltid och har du möjlighet att starta omgående så är det en fördel.

Rollen innebär att ansvara för den löpande redovisningen, moms, viss kundreskontra samt bokslutsarbete. Du kommer arbeta med helheten för ett av bolagen inom koncernen. Du ingår i ett ekonomiteam på fyra personer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet ifrån redovisning och är bekväm med både löpande och bokslut. Du har goda kunskaper i engelska och excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån något ERP system, har du erfarenhet ifrån IFS affärssystem så är det ett stort plus.

För att trivas i rollen är viktigt att du gillar du att ta eget ansvar och arbeta självständigt, du har ett eget driv och gillar att ge support. Söker du en arbetsplats med platt organisation, en öppen och lättsam miljö så tveka inte att skicka in din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.