Senior Client Accountant med teamledaransvar till CBRE

Rekryterare
CBRE
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 oktober 2018
Stängs
den 24 november 2018
Kontakta
Sara Borgeström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

CBRE Group Inc. är världens största fastighetskonsultföretag med mer än 80 000 anställda (exklusive agentkontor). CBRE har varit med i Fortune 500 sedan 2008 och rankades som nummer 214 år 2017. CBRE har också röstats fram till ett av Fortunes ”mest beundrade företag” i fastighetssektorn fem år i rad. CBRE erbjuder ett brett utbud av tjänster inom anläggningar, transaktioner och projektledning så som t ex fastighetsförvaltning, värdering, fastighetsleasing och strategisk fastighetsrådgivning. För mer information besök www.cbre.se.   

Om tjänsten 
Söker du en roll där du får fortsätta utvecklas i fastighetsbranschen samtidigt som du får möjlighet att ta teamledaransvar för en grupp på ca fem ekonomer? Här får du möjlighet att utvecklas i en internationell miljö, med spännande fastighetsinvesterare som kunder. Uppskattar du att arbeta i konsultrollen med många kontaktytor, varierande vardag och högt tempo så tror vi att du kommer trivas hos oss. Du kommer att ingå i en ekonomifunktion bestående av 15 personer, varav två teamledare, och rapportera till Head of Client Accounting. 

I rollen som teamledare arbetar du ca 50% operativt med kunduppdrag och övrig tid med att leda, planera och utveckla gruppens arbete. Du ansvarar också för att utveckla processer och rutiner samt att kvalitetssäkra gruppens arbete och säkerställa att leverans till kund sker enligt tidsplan. 

Gruppens huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Löpande redovisning 
  • Månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning
  • Moms och rapportering till Skatteverket
  • Inkomstdeklaration
  • Rapportering och avstämningar
  • Bistå förvaltare i budgetarbete, prognoser och analyser
  • Redovisning av fastighetstransaktioner med god förståelse för fastighetsaffären

Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom med gedigen erfarenhet från redovisning inom fastighetsbranschen. Har du jobbat på ett konsultbolag med flera parallella kunder är det meriterande liksom även erfarenhet från redovisningsbyrå är. Du har med fördel arbetat med IFRS och/eller K3 och är självständig och trygg i en roll som innebär allt från löpande bokföring till årsredovisning. Då koncernredovisning för kundernas räkning kan förekomma i vissa fall ser vi det som meriterande men ej ett krav. Du bör ha ett generellt systemintresse med goda kunskaper i Excel i synnerhet. Goda kunskaper i engelska är också en förutsättning. 

Personen vi söker är driven, utåtriktad, kundorienterad och serviceminded. Din analytiska förmåga och kapacitet är att se helhet och sätta dig in i olika bolag och rapporter är mycket god. Vidare har du en mycket god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och utveckla andra liksom att skapa en bra teamleverans och goda kundrelationer.    

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar CBRE med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström på 08-407 55 12 . Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.