Lindmark Welinder söker senior och junior jurist

Rekryterare
Lindmark Welinder affärsadvokaterna i Lund
Plats
Lund
Annonserat
den 26 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om verksamheten
Lindmark Welinder är en kvalitetsmedveten advokatfirma i Lund, som sedan mer än 30 år är helt inriktad på svensk och internationell affärsjuridik. Vi finns i Lund, men jobbar med klienter både nationellt och globalt via vårt nätverk Ally Law.

Nu söker vi två till jurister till vårt kontor i centrala Lund.

Har du, liksom vi, ett genuint intresse för juridik? Gillar du att se juridiken fungera i ett sammanhang och att enkelt förklara komplicerade frågor för andra än jurister? Drivs du av stor arbetsglädje och gillar att finnas med i projekt med respekt för andras kunnande, samtidigt som du vill bevara din egen integritet och yrkesstolthet? Har du, liksom vi, förstått att det här yrket i perioder kan vara ohyggligt krävande men anser att livet ändå ska bestå av mer än arbete? Då kanske vår firma skulle passa dig.


Senior biträdande jurist / advokat
Vi söker dig som har arbetat minst fem år med allmän affärsjuridik med fokus på kommersiell kontraktsrätt. Du har arbetat på advokatbyrå och/eller bolag och kanske har du också suttit ting. Du har din grund i civilrätten och det är där du har ditt intresse och ditt engagemang. Kommersiell kontraktsrätt är fokus, men har du erfarenhet från andra rättsområden såsom fastighetsrätt, IPR och/eller upphandling är det en fördel. Är du rätt person kommer du ges stora möjligheter att fortsätta växa tillsammans med oss och vara med och driva byrån framåt.


Junior biträdande jurist
Här söker vid dig som är i början av din karriär, du har efter din juristexamen arbetat två - tre år på advokatbyrå och/eller bolag med affärsjuridik. Du har hunnit skaffa dig en viss erfarenhet inom området men du känner att du vill ta nästa steg och fortsätta utvecklas på en arbetsplats där du själv ges utrymme att växa. Du kommer arbeta nära våra delägare för att snabbt ges möjlighet att ta mer ansvar och utvecklas i din roll.

För att trivas som jurist hos oss har du ett gediget intresse för affärsjuridik och du har en förmåga att kunna se juridiken ur klientens perspektiv. Samtidigt har du ett stort intresse för människor och en mycket god samarbetsförmåga. Du tycker juridik är roligt och du törstar ständigt efter mer kunskap. Du delar våra värderingar, trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Du är som person positiv och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer.


Du erbjuds
På Lindmark Welinder är du som jurist det viktigaste vi har och vi kommer göra allt för att du ska trivas och fortsätta utvecklas och växa i din roll. Vi kallar oss för ett kunskapsföretag och utbildning är centralt för oss. Seminarier och vidareutbildning är en del av vår vardag och vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre på det vi gör med ett stort mått av arbetsglädje. Samtidigt värdesätter vi vår fritid och en sund balans mellan arbete och fritid är för oss en självklarhet. Delar du vår ambition kommer du ges unika möjligheter att växa och bygga din framtida karriär tillsammans med oss.


Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindmark Welinder med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Område:
Lund
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85
helena.woodcock@jurek.se

Fler sökningar så här