Junior Financial Controller till internationellt bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Ref:
1213
Kontakta
John Hagtorn
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en driven person till tjänsten som Junior Financial Controller på ett nordiskt bolag i internationell koncern. Bolaget erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med passionerade och drivna kollegor med en positiv attityd. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har en vilja att utvecklas i din roll som ekonom. I denna tjänst ingår varierande och utmanande arbetsuppgifter inom redovisning med inslag av controlling/rapportering.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm. Tillträde efter överenskommelse. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.
 

Din utmaning

  • Driva utvecklingen av finansiella rapporter och analyser.
  • Producera finansiella rapporter och ge finansiellt stöd för vecko-/ månads-/ kvartalsrapportering till ledningsgrupp
  • Vara delaktig i upprättandet av årsredovisning och skattedeklarationer
  • Vara delaktig i månads- och årsbokslut
  • Utveckla och ansvara för samordningen av budget- och prognosarbete
  • Hantera dagliga finansiella operativa frågor för den svenska marknaden. Ansvara för hantering av leverantörsfakturor
  • Delta i interna projekt och förbättringar på avdelningen

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen inom företagsekonomi eller motsvarande. Du har arbetat med redovisning i minst ett år och även varit inblandad i arbetet med årsbokslut. Tidigare erfarenhet av att ha utfört interna och externa rapporter i globalt bolag är meriterande, men inget krav. Vi söker dig som bidrar till en inspirerande arbetsplats, behandlar kunder och kollegor rättvist och har förmågan att självständigt initiera, driva och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt är en van användare av Excel. Finska är meriterande.
 

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, lösningsorienterad och utåtriktad. Du är prestigelös, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är initiativtagande och utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare.
 

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance, ekonomi- och affärsstyrning. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
 

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är John Hagtorn.