Biträdande jurist inom Arbetsrätt till Baker McKenzie

Rekryterare
Baker McKenzie
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BAKER MCKENZIE

Biträdande jurist inom Arbetsrätt till Baker McKenzie

Baker McKenzie växer och vi söker nu en junior biträdande jurist till vår arbetsrättsgrupp med placering på vårt trevliga kontor i centrala Stockholm.

Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå – och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Tillsammans med våra 13 500 kollegor på 78 kontor i 46 länder gör vi fler cross border-affa¨rer än någon annan affärsjuridisk byrå i världen. Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande arbetsrättsjurist hos oss kommer du att arbeta i en dedikerad och framstående grupp, både i team men även självständigt direkt mot klient. Arbetsuppgifterna består bland annat i att utforma anställningsavtal och annan arbetsrättslig dokumentation. Vi bistår även regelbundet våra klienter med rådgivning i frågor kring hanteringen av uppsägningar och avsked och i förhandlingen med fackförbund. Du kommer även att arbeta med GDPR utifrån ett HR-perspektiv samt med arbetsmiljö- och företagshemlighetsfrågor.

Då Baker McKenzie är en ledande aktör inom företagstransaktioner och kapitalmarknad kommer du också att arbeta med arbetsrättsliga frågor kopplade till företagsförvärv, börsintroduktioner, verksamhetsövergångar och omstruktureringar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en lyhörd och driven jurist med hög ambitionsnivå. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska och har förmågan att se och förstå de kommersiella aspekterna i uppdragen. Du har troligtvis nyligen gjort klart din tjänstgöring på förvaltningsrätt alternativt tingsrätt. Det är meriterande om du har arbetat eller studerat utomlands. Självklart har du stort intresse av att arbeta internationellt och du uppskattar att samarbeta i team, vi på Baker McKenzie i Stockholm är ett sammansvetsat gäng på ca 85 personer.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande karriärmöjlighet där du både får arbeta lokalt och internationellt. Genom vårt utvecklingsprogram The Bakery coachar vi dig steg för steg till spetskompetens både på svenska och engelska - vi fokuserar på din personliga utveckling och ditt ledarskap oavsett var i karriären du befinner dig. På Baker McKenzie är jämställdhet och mångfald självklarheter och vi värnar vår företagskultur som bygger på vänskap, teamarbete och förtroende. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt där lönsamhet, socialt engagemang och miljöhänsyn förenas. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och bedriver pro bono-verksamhet med inriktning på såväl miljöfrågor som integration.

Frågor?

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan till www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Om Baker McKenzie

Baker McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 500 medarbetare på 78 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. www.bakermckenzie.com

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40
ulriikka.uittomaki@jurek.se

 

Liknande jobb

Liknande jobb