Junior Redovisningsekonom till attraktivt retail-bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Ref:
1214
Kontakta
Jonathan Sundberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Junior Redovisningsekonom till ett attraktivt retail-bolag med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en driven och ansvarsfull person till denna tjänst där man kommer att kombinera löpande redovisningsarbete med ansvar i att stötta mer seniora medarbetare i deras uppgifter och därmed få delta i ett bredare ekonomiarbete. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag och pågår i 6 månader med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning. Skicka in ditt CV redan idag då starten sker omgående eller allra senast i slutet utav november.


Din utmaning

  • Utföra löpande arbete inom leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor
  • Bokföra betalningar och hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer


Erfarenhet
Vi söker dig med minst två års arbetserfarenhet ifrån arbete på ekonomiavdelning som butiksekonom, junior redovisningsekonom, ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Du har grundläggande kunskaper och förståelse för processerna på en redovisnings- och ekonomiavdelning. Vidare har du även erfarenhet från arbete med bankavstämningar och processen för leverantörsreskontra.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är proaktiv, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. I ditt arbete har du lätt för att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.


Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.


Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jonathan Sundberg.