Redovisningsekonom till SJR

Rekryterare
SJR
Plats
Lund, Skåne
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Söker du en självständig roll där du såväl erbjuds som förväntas ta ett stort ansvar? Tycker du om att se till både redovisning och verksamhet och hur delarna påverkar varandra? Då är denna roll som vi rekryterar till för kunds räkning något för dig.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Rollen är bred och du arbetar med fakturahantering, matchning och kontering, löpande bokföring, moms, avstämningar och kundfordringar. Vid rätt förutsättningar och intresse kan det på sikt bli aktuellt med större delaktighet i t.ex. bokslutsarbetet och i arbetet med att utveckla processer och rutiner.

Lämplig bakgrund
Du har en utbildning inom ekonomi på högskolenivå eller motsvarande och har god erfarenhet av liknande roll eller erfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå. Du känner dig säker i din roll och brinner för det du gör. Du har erfarenhet av integrerade affärssystem och Excel och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du analytisk, serviceinriktad, positiv och flexibel. Att alltid arbeta noggrant och strukturerat är en självklarhet för dig. Du är initiativrik och nyfiken, tycker om ett visst tempo och puls samt trivs med att arbeta brett mot organisationen. Din känsla för detaljer är lika god som din känsla för helhet och du kan och vill förstå. Vidare har du ett stort intresse för redovisning och legala frågor, god förmåga att prioritera och att arbeta mot deadlines.

Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Sök då gärna omgående, vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb