Business Controller till Hemsö

Rekryterare
Hemsö
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Kontakta
Sara Borgeström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Hemsös huvudkontor beläget i centrala Stockholm vid Humlegården söker vi nu en Business Controller. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av en organisation som befinner sig i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.  

Som Business Controller har du ett nära samarbete med verksamheten samtidigt som du arbetar med analys, uppföljning och rapportering på såväl övergripande koncern- som portfölj- och fastighetsnivå. Du rapporterar till Head of Business Control och ingår i ett team bestående av fyra personer.

Arbetsuppgifer

  • Uppföljning och analys av Hemsös portföljer och fastigheter
  • Framtagande av rapporter och analyser till den interna och externa finansiella rapporteringen, samt kontinuerligt arbete med vidareutveckling av rapporter och analys
  • Säkerställa kvalitet i extern och intern rapportering samt budget och prognos
  • Stödja förvaltningen i utfallsanalys samt i budget- och prognosarbetet
  • Delta i förbättrings- och verksamhetsutvecklingsprojekt
  • Utbilda samt utgöra stöd till användarna i vårt nya BI-system Hypergene

Rollen innebär resor till de regioner man ansvarar för ett par dagar per månad i samband med budget, prognos och kvartalsbokslut.

Din profil 
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och en bra grund och erfarenhet inom praktisk redovisning.  Vidare har du minst ett års erfarenhet från fastighetsbranschen, helst i rollen som controller.

Du har ett stort siffer- och systemintresse samt en hög IT-mognad och är en avancerad användare av Excel. Då Hemsö arbetar internationellt talar och skriver du engelska obehindrat.

Som person är du analytisk med en god problemlösningsförmåga. Du planerar och genomför ditt arbete på ett strukturerat sätt, med bra överblick och prioriteringsförmåga. Att göra sitt yttersta för att leverera i tid och med kvalitet är en självklarhet för dig och du ser din egen leverans som en del av företagets totala resultat. Då rollen innebär många kontakter internt är din samarbets- och kommunikativa förmåga viktig. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hemsö med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sara Borgeström på telefon 08-407 55 12. 

Vi ser fram emot din ansökan!   

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.