VD till Svenska Re

Rekryterare
Svenska Re
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 30 november 2018
Kontakta
Stina Nord
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om updragsgivaren:

Svenska Re har 40 års erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering. Vetenskapliga studier visar att en koncentrerad och effektiv individanpassad rehabilitering i varmt klimat ökar tillfrisknandet.

Svenska Re AB ägs av Föreningen Svenska Re, vars medlemmar är svenska företag och organisationer. Bolagets huvudsakliga verksamhet är att bedriva rehabilitering och klimatvård vid den helägda anläggningen på Gran Canaria, nära stranden i San Agustin. Vårt medicinska expertteam finns på plats på heltid. Alla arbetar tillsammans med deltagaren för att säkerställa ett hållbart resultat. Teamet ansvarar också för att våra rehabiliteringsprogram håller högsta kvalitet.

Rehabilitering i varmt klimat, långt från vardagen, leder till friskare människor med ökad livskvalitet och bättre arbetsförmåga. Det är vetenskapligt bevisat.

Om uppdraget:

I VDs uppdrag ligger att stärka varumärket bland medlemsföretagen och andra relevanta företag och organisationer samt lyfta fram Svenska Re som ett modernt och relevant alternativ till andra former av rehab. Lyfta fram den forskning som görs samt de resultat som Svenska Re åstadkommer. Skapa och vidareutveckla kontakter med forskare och läkare/sjukgymnaster inom relevanta områden i syfte att stärka upp argumenten och inhämta ny kunskap inom hälso/sjukvård och rehabilitering.

Utifrån medlemsföretags och organisationers behov följa utvecklingen inom verksamhetsområdet och bevaka förändringar inom bland annat politik och lagstiftning som påverkar förutsättningarna för verksamheten.

Aktivt och systematiskt bygga stabila och långsiktiga relationer med medlemsföretagen i syfte att öka antalet deltagare i de olika programmen.

VD är placerad i Stockholm, medlemmarna och företagen finns i Sverige. VD är dessutom närvarande och en viktig del av verksamheten på Gran Canaria.

Arbetsuppgifter

VD ansvarar för att årligen arbeta fram en strategisk affärsplan och en operativ verksamhetsplan, inkluderande årets marknadsaktiviteter.

Ansvarar för försäljningsbudget och för att bryta ned affärsplan i konkreta säljmål och aktiviteter.

Meriterande om VD har egna upparbetade nätverk att bearbeta. Dessutom ta nya kontakter med strategiska företag och organisationer, som inte är medlemmar – bearbeta och informera om Svenska Re:s verksamhet. VD ansvarar för att analysera, utveckla och marknadsföra nya program och koncept, bl. a för att belägga anläggningen i högsta möjliga grad under verksamhetens lågsäsong.

Vem är du:

Du har erfarenhet från roller med fullt resultatansvar.

Det är av stor vikt att du har erfarenhet av att ansvara för försäljning och marknad med ett affärsmässigt förhållningssätt.

Flerårig erfarenhet av ledarskap med dokumenterat goda resultat och med förmåga att leda på distans.

Du är utåtriktad och kontaktskapande med ett högt driv och initiativförmåga.

Stort intresse, kunskap och engagemang för hälso- och sjukvårdsfrågor i stort, samt prevention och rehabilitering. Intresse för omvärlden, vad sker i lagstiftningen som kan påverka verksamheten, se möjligheter och trender.

Viktigt att du har en nyfikenhet och är öppen för förändringar och som påverkar verksamheten i positiv riktning.

Akademisk utbildning eller motsvarande inom områden som vård, ekonomi/marknad, ledarskap och/eller beteendevetenskap.

Har du frågor kontakta Signposts rekryteringskonsulter Stina Nord 073 654 52 57 eller Lena Kredell Isaxon 070 797 77 78. Intervjuer sker löpande, vänta inte med ditt intresse!

Ansök här