VD till Talent Plastics Laxå

Rekryterare
Maquire
Plats
Laxå, Örebro
Annonserat
den 2 november 2018
Stängs
den 26 november 2018
Kontakta
Anna Åkesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ansök senast: 2018-11-26

I rollen som VD för Talent Plastics Laxå blir ditt ansvar att driva och leda bolaget mot tydliga mål med fokus på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare. Med god förmåga att se affärsmöjligheter, skapar du långsiktiga samarbeten och lönsamma kundrelationer. Du driver kontinuerligt förbättringsarbete och utvecklar processer för att säkerställa effektivitet och kvalitet i varje steg. Arbetet i fabriken sker enligt IATF 16949/ISO9001/ISO14001 där hög kvalitet och leveransprecision är viktiga parametrar. Du rapporterar till CEO och ingår i koncernledningen där du tillsammans med övrig ledning arbetar aktivt med bolagets strategiska planer.

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av ledande roller inom tillverkande industri, allra helst från plastindustrin. Du har vana av verksamhets- och resultatansvar men det är inget krav att du varit VD tidigare. För att lyckas i rollen måste du ha erfarenhet av försäljning av industriprodukter samt stor teknisk förståelse.

Din profil är affärsinriktad med ett genuint kundfokus och din personlighet präglas av engagemang, stark drivkraft och gott omdöme. Som ledare är du tydlig och beslutsam men också lyhörd och pragmatisk. Samtidigt som du tänker strategiskt och långsiktigt trivs du i en operativ yrkesroll. Det är resultatet och helheten som är ditt fokus men förstår samtidigt betydelsen av detaljer. Analys och struktur skall kombineras med flexibilitet och innovation för att leverera den bästa kundnyttan. 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 26 november. Vid frågor ring Anna Åkesson 0763-38 87 96.

Talent Plastics är en helägd koncern inom OF Ahlmark & Co Eftr och består av sex tillverkande bolag som arbetar decentraliserat men som samtidigt har en stark gemenskap. Varje produktionsenhet har sin egen organisation med VD och ledningsgrupp. I Laxå arbetar 35 personer inom produktion & logistik, marknad & projekt, kvalitet & miljö, teknik och administration. är uppdragstillverkning av produkter och delsystem där komponenter i termoplast ingår. Kunderna finns huvudsakligen inom nordeuropeisk industri, framförallt verkstads- och fordonsindustrin. Koncernen har 325 anställda och omsätter cirka 450 MSEK. Läs mer på www.talentplastics.se