Event & Marketing Coordinator till Gazella

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 november 2018
Stängs
den 2 december 2018
Ref:
2289
Kontakta
Filip Lennartsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Event & Marketing Coordinator. Vid sidan om ansvar för olika event, marknadsföring och annonsering ingår även det övergripande ansvaret för Gazellas kontor. Till denna tjänst söker vi en social och kommunikativ person som brinner för att skriva intressanta inlägg, skapa lyckade konsult-/klientevent, göra vår arbetsplats händelserik genom aktiviteter och andra kreativa inslag varje vecka samt planera vår årliga konferens. Vi söker dig som vill ta fram nytt marknadsinnehåll och publicera , göra det lilla extra för att personalen ska må bra samt att företaget och kontoret ska fungera så bra som möjligt! I arbetsuppgifterna ingår det bl.a. att skriva jobbannonser och arbeta med kommunikation i sociala medier, därför är det viktigt att du har intresse och talang för att skriva. Gazella är ett expansivt bolag, arbetsmiljön är fartfylld och marknadsavdelningen är under utveckling. Rollen är en heltidstjänst som startar snarast möjligt och vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in ditt CV redan idag!

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. Vi strävar ständigt efter att utveckla företaget och att ligga i framkant när det gäller digitalisering, bygga lagorienterade team och vara en attraktiv arbetsplats. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid mycket på gång, så som aktiviteter, träningspass och After Work. För att se mer av detta, kika gärna på vår Instagram; gazella.se.
 

Din utmaning

  • Skapa och publicera content och marknadsmaterial på sociala medier och web
  • Långsiktigt jobba för att på ett innovativt sätt anpassa marknadskommunikationen och kampanjer efter satt marknadsplan och strategi mot både kunder och kandidater
  • Självständigt driva och genomföra konsult- och kundevent med syfte att stärka bolagets varumärke
  • Samarbeta med rekryteringskonsulterna och leda arbetet att producera samt utveckla jobbannonser
  • Ansvara för att organisera konferenser, möten och resor samt interna event och aktiviteter varje vecka
  • Proaktivt planera och utföra inköp av kontors- och marknadsmaterial
  • Dagligen sköta uppstarten av kontoret samt övergripande ansvara för allmänna ytor, mötesrum och inredning
  • Stötta Marketing Manager vid behov samt utföra ad hoc-projekt

 

Erfarenhet
Till denna tjänst är det viktigare med rätt person och inställning än en särskild erfarenhet eller akademisk examen, men det är meriterande om du har utbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller event. Även erfarenhet från en serviceorienterad tjänst på exempelvis kontor eller inom ett serviceyrke ses som värdefullt. Då ett stort fokus ligger på innovativ och kreativ marknadsföring samt produktion av texter, ser vi gärna att du har erfarenhet av detta. Tidigare erfarenhet av att driva projekt och planera event är meriterande, men inga krav. Du är en trygg användare av Microsoft Office och uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en social och hjälpsam kommunikatör som genom ett flexibelt arbetssätt har förmågan att smidigt växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är även proaktiv och strukturerad, med förmågan att arbeta självständigt utan instruktioner. Du är prestigelös, har en positiv attityd och ställer alltid upp när kollegor behöver hjälp.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 40 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Lennartsson.