Valutahandlare till SEB Markets i Göteborg

Rekryterare
SEB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 november 2018
Stängs
den 12 november 2018
Kontakta
Martin Rodelius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du jobba i en snabbrörlig miljö med mycket kundkontakt där teamarbete är nyckeln till framgång? Nu behöver vi en ny kollega till SEB Markets Sales i Göteborg.

Om jobbet
Markets Sales ansvarar för riskrådgivning samt försäljning av valuta- och ränteprodukter till SEBs företagskunder. Rådgivningen görs alltid utifrån kundens behov och förutsättningar samt med målsättningen att leverera anpassade produktlösningar.

Markets Sales teamet arbetar främst med direkt kundkontakt men ingår även i bankens kundteam tillsammans med andra produktspecialister. I rollen som valutahandlare är det viktigt att vara uppdaterad kring den finansiella marknaden. Markets Sales håller också presentationer och utbildningar i riskhantering.

Vem är du? 
Du har erfarenhet av valutamarknaden och dess produkter från en liknande roll. Du drivs av att göra affärer och får energi av att hitta lösningar som möter kundens behov. Du kan jobba strukturerat och självständigt men också samarbeta för att nå en hög kundnöjdhet. Förmåga att bygga relationer med kunder och stor social kompetens är viktiga egenskaper i den här rollen.

Du har lätt för att kommunicera skriftligt och muntligt i både svenska och engelska och du har ett öga för detaljer. Vi ser det också som en fördel att du har erfarenhet från räntemarknaden. Swedsec licens för specialister är meriterande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Är detta ett jobb för dig? Då är du välkommen med din ansökan. Gärna så snart som möjligt då urvalet görs löpande men senast 2018-11-12. Kontakta gärna Martin Rodelius, Head of Markets Sales Göteborg, martin.rodelius@seb.se eller 031-62 22 86 samt Helene Hammarström, Markets Sales Göteborg, helene.hammarstrom@seb.se eller 031-62 22 56 om du har några frågor. SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.