Affärsinriktad Ekonomichef till Scandinavian Travel Innovation

Plats
Göteborg
Annonserat
den 8 november 2018
Stängs
den 8 december 2018
Ref:
3592
Kontakta
Mattias Larrieu
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Scandinavian Travel Innovation AB är ett koncept- och designdrivet företag med passion för att hitta nya innovativa lösningar. Vi skapar resväskor och accessoarer främst inom varumärkena EPIC och AIRBOX från huvudkontoret i Nya Hovås. 

Kärnan i allt vi gör är användarnas behov av våra produkter och den ödmjuka beslutsamheten att skapa lösningar och produkter bättre än någon tidigare gjort både för miljön och för användaren. Vi är 14 personer som arbetar på huvudkontoret i Hovås. Vår hemmamarknad är Skandinavien men finns representerade i 25 länder och omsätter ca 110 MSEK. 

För mer information gå in på: travelinnovation.se och epictravelgear.com

Arbetsbeskrivning
Som ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi, ingå i styrgruppen samt ansvara för en person som hanterar det löpande redovisningsarbetet. 

Du rör dig mellan operativt arbete gällande redovisning och ekonomistyrning till mer övergripande, strategiska frågor på bolaget. Det är med andra ord viktigt att du trivs med att arbeta ”högt och lågt”. Du ansvarar för bokslutsarbetet såväl som budgetarbetet och arbetar löpande även med bland annat likviditetsuppföljning och lageroptimering. 

Ekonomichefen ansvarar för att sätta rätt KPI:er för verksamheten och att rätt processer finns på plats samt stöttar och utvecklar affären genom analyser och uppföljningar av verksamhetens resultat.

Utbildning
Du är civilekonom eller motsvarande med erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning och ekonomistyrning. Kanske arbetar du idag som t.ex. redovisningschef eller kvalificerad controller men oavsett är du nu redo att ta steget upp till en tjänst som ekonomichef.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta verksamhetsinriktat i en ung och entreprenörsmässig miljö. Du är analytiskt lagd och har förmågan att koppla siffror till verksamhet samt presentera ekonomiska underlag på ett lättförståeligt sätt. Vidare är du en engagerad och driven person som tycker om att arbeta operativt i en verksamhet, nära affären.

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Kontakt
Mattias Larrieu, mlarrieu@contaplus.se, 0734166016