Redovisningsekonom till Akademiska Hus

Rekryterare
Akademiska Hus
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 9 november 2018
Stängs
den 30 november 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om företaget
Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 83 miljarder och en omsättning på 6 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se

 Vad innebär rollen?
Som redovisningsekonom hos oss ingår du i en ekonomiavdelning på 15 personer, varav tre redovisningsekonomer som arbetar tätt tillsammans och ansvarar för att säkerställa en korrekt redovisning. Dina arbetsuppgifter innefattar främst bokföring, löpande redovisning, moms, kontoavstämningar, kvartalsbokslut och rapportering. Som del av ett team har du nära kontakt med dina kollegor och fungerar stöttande vid behov. Du arbetar även nära hela ekonomiavdelningen och controllers. Du kommer även att vara med och bidra till att vi ständigt utvecklar och uppdaterar våra processer.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat flera år som redovisningsekonom. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen, har arbetat med projektredovisning eller anläggningsredovisning ser vi det som starkt meriterande. Vi arbetar i Agresso och QlikView och har du erfarenhet från dessa system är det självklart positivt. 

Vi söker dig som är trygg i din kunskap, självgående och ansvarstagande. Du är utåtriktad, glad, social och kommunikativ och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team. Som person är du är lösningsfokuserad och en mycket bra lagspelare. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 30 november 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!                 

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.