Senior utvecklare till Dagens industri

3 dagar kvar

Rekryterare
Dagens industri
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 november 2018
Stängs
den 14 december 2018
Kontakta
Sofia Nydahl Ericsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med på resan att utveckla produkter som ska möta framtidens läsare, och samtidigt få uppleva känslan att ditt arbete når drygt 3 miljoner användare varje månad? Gillar du att fatta beslut på teamnivå och att jobba i starka, tvärfunktionella och självstyrande team med fokus på användaren? Då är det dig vi söker till Dagens industris utvecklingsteam! Här jobbar vi med par- och mob-programmering i en snabb och modern miljö och har en öppen approach till både ny teknik och arbetssätt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir en del av ett drivet tvärfunktionellt, självstyrande utvecklingsteam i en organisation där hela utvecklingsavdelningen genomsyras av ett agilt arbetssätt. Teamet på runt 20 personer består av produktägare, utvecklare, designers och analytiker och vi i ansvarar tillsammans för Dagens industris webbar och appar i ett nära samarbete med redaktionen.

Våra produkter spelar ofta en avgörande roll i våra användares dagliga arbete. För att möta deras behov gör vi releaser så ofta det går, oftast flera gånger per dag. Vi håller oss informerade om teknikutvecklingen och tar strategiska beslut om vad som hjälper oss att leverera en högpresterande produkt. Vi har också ett ansvar att se till att våra plattformar är stabila och optimerade nog att leverera journalistik och tjänster i en tidskritisk miljö. Till vår hjälp använder vi oss av bland annat Node, Preact och React Native, Docker och Kubernetes.

Du får hos oss möjligheten att bygga och vidareutveckla Dagens industri, som är Sveriges största affärstidning. Hos oss är tempot högt och det är alltid något på gång. Journalistiskt granskar Dagens industri näringsliv, politik och privatekonomi och skriver nyheter som påverkar börsens utveckling. Dessutom är du med ditt arbete med och slår vakt om några av samhällets grundstenar: demokrati, alla människors lika värde och grundläggande fri- och rättigheter.

Kvalifikationer

Vem är du?

  • Du ser dig själv som en fullstackutvecklare, som förhoppningsvis redan har arbetat med några av ovan nämnda tekniker och kan bidra med idéer kring vad vi borde använda i framtiden för att fortsätta att ligga i teknisk framkant.
  • Du brinner för bra tekniska lösningar och har erfarenhet av att ta arkitekturella beslut.
  • Du drivs av att vara en del av ett team med snabba leveranser och högt tempo, men där det även finns tid att tänka strategiskt och långsiktigt kring tekniken.
  • Du är en teamspelare som är van att kommunicera med både tekniska och icke tekniska kollegor.
  • Du gillar att dela med dig av dina erfarenheter till kollegor och är alltid nyfiken på att lära dig något nytt.

Om företaget
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Liknande jobb

Liknande jobb