Financial controller

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 15 november 2018
Stängs
den 15 december 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR söker för kunds räkning en Financial controller, du kommer starta som inhyrd konsult under sex månader som därefter gå över till en fast tjänst hos kunden. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta en ny tjänst omgående eller i december. Kundföretaget har kontor i Mölndal och är internationellt.

Rollen
Du kommer ingå i en grupp på åtta personer. Dina arbetsuppgifter är manuella betalningar, interna lån, bokföring av kassatransaktioner och filbetalningar. Vidare är du ansvarig för betalningsprocessen, avstämning koncerninterna mellanhavanden samt vara företagets bankkontakt. Du kommer även aktivt medverka i månad- och årsbokslut.

Din bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande samt har några års erfarenhet ifrån ekonomiarbete. Du är kunnig inom redovisning och bokslut och har gärna erfarenhet ifrån bank med kassaflöde, valuta och likviditet. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån en internationellt koncern och något större affärssystem. Vidare pratar du svenska och engelska flytande.

För att passa i rollen och organisationen ser vi att du är prestigelös, flexibel och positiv. Du trivs att arbeta i team och är driven och utåtriktad.

Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Liknande jobb

Liknande jobb