Lönekonsult till vår kund i centrala Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland (SE)
Annonserat
den 15 november 2018
Stängs
den 15 december 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

SJR söker för vår kunds räkning en lönekonsult med kunskap i Agda 

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som lönekonsult ute hos vår kund som är ett IT-konsultbolag med lokaler i centrala Göteborg.  Totalt hanterar du cirka 150 löner i ett antal
olika bolag. Det är av största vikt att du har erfarenhet från att arbeta i Agda. Vidare ser vi det som positivt om du har en viss bredd i din kompetens och även har erfarenhet från att hantera saker som reseräkningar, utlägg och kontakter med försäkringskassan. 

Du kommunicerar fritt på svenska, och har arbetat i Agda tidigare. Som person är du redo för ett uppdrag med god energi. Du är en självständig person som kan föra ditt arbete framåt och hålla god kvalitet i leveransen mot deadlines.

Uppdraget är på deltid (50-80%) och cirka 4 månader.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig
konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och
intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR 
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget 
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Liknande jobb

Liknande jobb