Reskontrachef till spännande uppdrag

5 dagar kvar

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 november 2018
Stängs
den 16 december 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Reskontrachef till spännande uppdrag

Är du en fena på kund- och leverantörsreskontra, och har därtill erfarenhet av personalansvar? Då kan detta vara uppdraget för dig!

SJR söker för kunds räkning en reskontrachef till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder. Du kommer att leda ett team om 4-5 personer, och du kommer även själv att arbeta operativt i reskontraflödet.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för det löpande arbetet, vilket innefattar bland annat att ansvara för gruppens arbetsfördelning samt att arbeta aktivt och kontinuerligt med att utveckla, förbättra och standardisera de processer och systemstöd som berör funktionen samt säkerställa att hög kvalitet bibehålls.

Utöver detta ingår att utveckla, motivera och driva samt följa upp och stötta medarbetarna i det dagliga arbetet och i förbättringsprojekt. Du ansvarar även för anläggningsregistret.

I rollen ingår att ansvara för att lönesamtal och utvecklingssamtal genomförs samt att alla i gruppen har nödvändig kompetens och håller sig ajour med förändringar inom kund- och leverantörsområdet. Du kommer att rapportera till redovisningschefen.

Vår kund är en stor och välkänd aktör inom logistik och transport, och sitter i inbjudande lokaler i Solna. Detta uppdrag är ett vikariat under tiden som en permanent ersättare söks till rollen, och pågår i ca 4-5 månader.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi på minst gymnasienivå, och det är meriterande om du även har en akademisk utbildning inom ekonomi. För att kunna stötta gruppen i det löpande arbetet är det viktig att du har en god kunskap, erfarenhet och förståelse för reskontrahantering och redovisning.

Vi ser vidare att du tidigare haft personalansvar, och du har gedigen erfarenhet av ekonomi- och fakturahanteringssystem.

Du har goda kunskaper och erfarenheter av Officepaketet, och det är meriterande om du även arbetat i SAP.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är en utpräglad teamspelare med hjälpsamhet som ledord, och du är inte rädd för att fatta beslut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag om 4-5 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

Liknande jobb

Liknande jobb