Erfaren redovisningsekonom för långsiktig roll

2 dagar kvar

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 november 2018
Stängs
den 19 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erfaren redovisningsekonom för långsiktig roll

Erfaren redovisningsekonom för långsiktig roll

SJR söker en erfaren redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg. Du kommer ingå i ett team på fyra personer inom redovisning, den totala ekonomiavdelningen består av tjugo personer. Din roll innebär att ansvara för momsredovisning, intrastat och bokföring av löner. Arbetsuppgifter kommer vara kontroll, uträkning samt betalning av moms, ha kontakt med löneavdelning- bokföring och avstämning av löner, pension och arbetsgivaravgifter mm.

Din bakgrund
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom redovisning med bokslut och moms. Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en verksamhet med mycket transaktioner. Du trivs i en roll med många kontaktytor och är smidig i din kommunikation. Vidare är du noggrann i ditt arbete och gillar ordning och reda.

Övrig information
Du kommer bli anställd av SJR under sex månader och därefter finns goda möjlighet till en anställning hos kunden. Uppdraget startar gärna så snart som möjligt för att få en bra överlämning och upplärning. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Liknande jobb

Liknande jobb