VD till Moramast AB

Rekryterare
Moramast AB
Plats
Mora, Dalarna
Annonserat
den 20 november 2018
Stängs
den 13 december 2018
Kontakta
Arnold Sjölund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Moramast är marknadsledaren på den svenska marknaden med belysningsstolpar för väg-, park- och stadsmiljö och har en mycket stark position inom sin nisch. Med sitt huvudkontor i Mora och 50 engagerade medarbetare så har Moramast växt i snabb takt och med hög lönsamhet under flera år. Bolaget ägs av Saferoad-koncernen, som är en av de ledande aktörerna på den europeiska marknaden för trafiksäkra lösningar i vägutrymmet. För rätt person så väntar en mycket spännande resa i åren som kommer!

Då nuvarande VD går i pension under 2019 så söker vi hans efterträdare. Kvalificerad kandidat får ta över ett mycket välskött bolag som präglas av mycket låg personalomsättning, stark kultur och hög lönsamhet. Styrelsen bedömer det som kvalificerande att ha ett modernt och inkluderande ledarskap med ett delegerande förhållningssätt. Vi söker därför dig som har framgångsrik erfarenhet av ledande roller inom tillverkande industri. Du har vana av verksamhets- och resultatansvar men det är inget krav att du varit VD tidigare. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av försäljning av industriprodukter samt stor teknisk förståelse. Det är meriterande med erfarenhet från att ha jobbat i en större koncern.

Vi söker dig som har ett ärligt och genuint intresse för människorna i organisationen vilket vi bedömer vara särskilt viktigt. Utöver detta är du affärsinriktad med kundfokus och din personlighet präglas av engagemang, stark drivkraft och gott omdöme. Som ledare är du tydlig och beslutsam men också lyhörd och pragmatisk. Samtidigt som du tänker strategiskt och långsiktigt trivs du i en operativ yrkesroll. Det är resultatet och helheten som är ditt fokus men förstår samtidigt betydelsen av detaljer. Analys och struktur skall kombineras med flexibilitet och innovation för att leverera den bästa kundnyttan. 

Följande egenskaper bedöms särskilt viktiga:

  • Målstyrning
  • Förmågan att anpassa sig i en föränderlig miljö
  • Det mellanmänskliga samspelet
  • Besluts- och handlingskraft

Moramasts 50 medarbetare ser verkligen fram mot att få börja arbeta med dig!

För mer information ber vi dig att ta kontakt med Badenoch & Clark och rekryteringskonsulterna:

Arnold Sjölund på arnold.sjolund@badenochandclark.se eller på +46 (0)736-84 71 08

Roger H. Lohne på roger.lohne@badenochandclark.no eller på +47 908 30 910