Ekonomiassistent till Oscar Properties

4 dagar kvar

Rekryterare
Oscar Properties
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 november 2018
Stängs
den 21 december 2018
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Oscar Properties köper, utvecklar och säljer fastigheter med lägen i Storstockholm och övriga attraktiva storstadsregioner. De är verksamma både inom nyproduktion, konvertering och förvaltning av fastigheter. En byggnad signerad Oscar Properties kan vara en helt ny byggnad eller en äldre byggnad, såsom en skola, en fabrik eller ett postkontor. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är modern design och unik arkitektur. Projektportföljen uppgår till 4 079 bostäder, varav 1 114 bostäder är under pågående produktion. Bolaget grundades av nuvarande VD Oscar Engelbert i 2004. Oscar hade spenderat mycket tid i New York under 90-talet och såg hur industriloften i Soho omvandlades till bostäder. Han tänkte att det borde gå att göra samma sak i Stockholm och det gjorde det också. Oscar Properties allra första projekt var ett tidigare posthus på Fridhemsgatan på Kungsholmen i Stockholm och därefter har bolaget genomfört en rad omtalade bostadsprojekt som Luma, Stråhattsfabriken, Ateljéhuset, Chokladfabriken, Karlavägen 76, Biografen och HG7.

Idag består Oscar Properties koncernbolag av ca 140 medarbetare. Alla kompetenser finns samlade under ett tak, med en enad vision som tillsammans ger en positiv hävstångseffekt och hjälper skapa unika boendekoncept och ett starkt varumärke. Sedan 2013 har företaget bedrivit byggverksamhet i egen regi genom Allegro Projekt AB. Kärnan i Oscar Properties identitet är modern design, arkitektur och en djup förståelse för hur människor vill leva och bo. Hållbarhet och socialt ansvar är en självklar del av verksamheten och något som engagerar medarbetarna. Företaget lever efter följande värdeord: Nytänkande, kvalitet och engagemang. Företaget har en mycket entreprenöriell företagskultur till trots för att bolaget är börsnoterad på Stockholmsbörsen sedan 2014. Genom nytänkande och engagemang, strävar vi ständigt efter att alltid ha den bästa och mest åtråvärda produkten. Läs mer om bolaget på www.oscarproperties.com.

Ekonomiassistent till Oscar Properties
Som ekonomiassistent leverantörsreskontra kommer du att ansvara för hantering av leverantörsfakturor från ankomstregistrering till betalning. Du kommer ingå i ekonomiteamet och samarbeta nära med en kollega för att hantera allt gällande leverantörsfakturor och tillhörande processer. Tjänsten rapporterar till redovisningschefen och är placerad på vårt trendigt designade kontor på Östermalm.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för hantering av leverantörsfakturor från registrering till betalning
  • Göra betalningar
  • Vidarefakturering av kostnader
  • Kontakt med leverantörer vid ofullständiga fakturor
  • Följa upp obetalda fakturor/oattesterade fakturor
  • Göra kontoavstämningar relaterade till leverantörsreskontran
  • Sammanställa den kortsiktiga likviditetsprognosen
  • Sammanställa underlag för lånelyft
  • Underhålla attest-/flödesstruktur i fakturahanteringssystem
  • Superuser fakturahanteringssystem

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande och 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser helst att du har erfarenhet från byggbranschen och projektredovisning. Du har både kunskap och intresse att nyttja ny teknik och att ständigt effektivisera processer.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är van att arbeta självständigt och har ett stort intresse av att effektivisera processer. För att trivas hos oss är du också en serviceinriktad lagspelare som är flexibel, lyhörd och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.

Du erbjuds
På Oscar Properties arbetar vi i en kreativ entreprenörsanda. Rollen kommer att innebära en stor frihet i att själv styra upp och förändra processer för att effektivisera. För oss är teamkänslan viktig och våra kärnvärden är engagemang, nytänkande och kvalitet. Som anställd av Oscar Properties får du jobba med en unik och spännande produkt.

I den här rekryteringen samarbetar Oscar Properties med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555

Liknande jobb

Liknande jobb