Erfaren löneadministratör till Knowit

Förfaller i dag

Rekryterare
Knowit
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 22 november 2018
Stängs
den 11 december 2018
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en löneadministratör med kunskaper i Agda lön. 

Arbetsbeskrivning 
I din roll som löneadministratör hos oss kommer du att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för cirka 150 personer, enbart tjänstemän. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bearbetning och sammanställning av löneunderlag, utlägg, reseräkningar, förmåner, nyanställningar och slutlöner. Du ansvarar för utbetalning, kontrolluppgifter, arbetsgivarintyg, statistik och rapportering samt försäkringsadministration. Visst HR-relaterat arbete kan komma att ingå i dina uppgifter, till exempel arbete med vår personalpolicy. 

Du kommer att tillhöra vårt trevliga ekonomiteam som tillsammans hanterar ekonomin för sju bolag. Vi sitter i fina och moderna lokaler centralt vid Nordstan. Det finns även fler lönadministratörer på Knowit på andra orter i landet som du kan ha ett utbyte med. 

Din profil
Du är en självgående löneadministratör med flera års erfarenhet av lönehantering och tidigare vana av att arbeta i Agda. Har du även ett intresse för HR-frågor är det positivt. Som person är du serviceminded och ansvarstagande, du har lätt för att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt och lösa problem som kan uppstå. Du ser dig som en social och prestigelös lagspelare med ett öppet och positivt sätt. Vidare är du trygg i dig själv och förtroendeingivande, har integritet och en lyhördhet för andra.  

Knowit har fått utmärkelsen Karriärföretag 2019 och är därmed en av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i hela Sverige. I Universums Företagsbarometer får Knowit får högt betyg som arbetsplats bland befintliga medarbetare och även när det gäller att rekommendera Knowit som företag. Är du vår nya kollega?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 11 december, urval och intervjuer kommer att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan! 

SKICKA ANSÖKAN

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Liknande jobb

Liknande jobb