Erfaren filmfotograf/filmredigerare sökes till Mecs AB

Rekryterare
Mecs
Plats
Halmstad (Stad), Halland
Annonserat
den 23 november 2018
Stängs
den 23 december 2018
Ref:
8027
Kontakta
Ida Svensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Mecs Reklambyrå

Dina arbetsuppgifter
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Då Mecs verksamhet fortsätter att växa så det knakar så söker vi nu dig som är filmfotograf med redigerings- och gradingkunskap och har en stark passion för rörlig media.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team som alla drivs av att utveckla kunderna med kreativa och affärsmässiga lösningar.
Mecs filmteam producerar reklamfilmer, informationsfilmer, företagsfilmer, imagefilmer, dokumentärer i filmat, 2D- och 3D-animerad form för bl.a. webb, sociala kanaler, bio, TV och företag.

Din profil
Vi söker dig som är filmfotograf/filmredigerare och som tillsammans med vårt fantastiska team vill vara med och utveckla våra kunder med kreativa och affärsmässiga lösningar. Du är en kreativ, driven och noggrann filmarbetare. Du har en bred erfarenhet och har djup kunskap inom filmfoto och kan förverkliga teamets vision och idé. 

Du är trendmedveten och ligger i framkant i de tekniska och konstnärliga kunskaperna inom filmfoto, compositing och visual FX för att på så vis kunna erbjuda kunden nyskapande produktioner med hög kvalitet. Du bidrar med kreativa idéer och är delaktig i idéarbetet. Som medarbetare på Mecs krävs att du är strukturerad, självgående, ansvarsfull och serviceorienterad. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak. 

Meriterande egenskaper:

Minst fem års erfarenhet av att arbeta som filmfotograf/redigerare
Mycket god kunskap inom Adobe Creative Clouds program After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator.
Mycket god kunskap inom grading, DaVinci Resolve
Gillar utmaningar och hittar lösningar och samarbeten
Nyfiken på nya medier, lösningar och samarbeten
Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. 
Behärskar det svenska och engelska språket väl både i skrift och tal
Stark arbetsmoral och ett genuint intresse för film och ljud

B-körkort är ett krav.

Nedan finner du en länk till Mecs huvudshowreel:

youtube.com/watch?v=B72PMaS3nGI 


Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är den 23/12 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag.
Vi ser gärna att du skickar in CV, personligt brev samt arbetsprover via ansökningslänken.

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, ev frågor kring tjänster och dylikt går via oss på Maxkompetens.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb. Våra kompetensområden är bl.a. HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.


Om kunden
Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.