Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 november 2018
Stängs
den 23 december 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till vår kund i centrala Göteborg

Vad innebär rollen? 
Hos vår kund belägen i centrala Göteborg som verkar inom bygg- och fastighetsbranschen, får du möjlighet att arbeta med redovisning i ett team om fem redovisningsekonomer. Du ansvarar självständigt för ett antal bolag inom koncernen och i rollen ingår löpande bokföring, avstämningar, och bokslut. Det här är en spännande och utmanande roll i ett snabbrörligt bolag. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av arbete med löpande redovisning, avstämningar samt bokslut. För att passa in bör du uppskatta en dynamisk miljö med högt tempo. Som person är du strukturerad och du är van vid att leverera mot deadlines. Att du behärskar flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som kan arbeta heltid och som kan påbörja uppdraget senast i mitten av januari 2019. Uppdraget kommer att fortgå under cirka 4 månader. Du kommer att arbeta som SJR-konsult och kanske är det här det första uppdraget via oss. 

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.