Inköpscontroller till Landskrona Energi

Plats
Landskrona (Kommun), Skåne (SE)
Annonserat
den 23 november 2018
Stängs
den 23 december 2018
Kontakta
Kristina Bennet
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Med visionen ”Tillsammans är vi alltid i ledningen och bidrar till en smartare stad att leva och verka i” möjliggör vi dagligen så att alla landskronabor får ljus, kraft, värme och kommunikationslösningar. För vår del innebär det att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fibernät, försäljning av el och leverans av IT-lösningar. Tillsammans med engagerade kollegor i en spännande och miljömedveten bransch bygger vi en hållbar stad till våra kommande generationer. Våra 115 medarbetare jobbar TILLSAMMANS för att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi vill skapa ett hälsosamt och modernt arbetsklimat eftersom våra anställda är det viktigaste vi har. Du får möjlighet att utvecklas TILLSAMMANS med oss och känna stolthet och glädje av att vara en del av Landskrona Energi.

Söker du en varierande och ansvarsfull roll på en arbetsplats där möjlighet till ett balanserat familje- och arbetsliv samt hälsa och välmående ses som en självklarhet? Detta är ett perfekt karriärsteg för dig som är trygg i din redovisning och vill ta steget mot en mer controllerinriktad roll, men samtidigt ha en fot kvar i redovisningen. Tjänsten som inköpscontroller är nyinrättad och uppdelad i en inköpsdel och en ekonomiinriktad del, och du får stor möjlighet att forma och bygga upp tjänsten.

Landskrona Energi har inrättat en inköpsfunktion och man kommer nu arbeta aktivt med att sänka inköpskostnaderna. Funktionen ska ha en administrativ och samordnande roll och vara bryggan mellan Landskrona Energi och upphandlingsenheten på Landskrona stad. Du kommer att ha helhetsbilden av inköpsbehoven hos Landskrona Energi och vara den som verksamheterna rapporterar sina behov av nya avtal till. Du kommer även säkerställa att koncernen har inköpsavtal i önskad omfattning samt ansvara för avtalsdatabasen.

Andra delen av tjänsten är inom ekonomi där du kommer att avlasta ekonomichefen för Landskrona Stadshus koncern. Exempel på arbetsuppgifter för denna del av tjänsten är upphandling och hantering av låneportföljen med hjälp av finansiella rådgivare, samordna och hantera koncernbokslut samt hantering av olika administrativa uppgifter. Du tillhör ekonomiavdelningen och ingår i ett team om 7 härliga ekonomer och du rapporterar till ekonomichefen. Landskrona Energi sitter i ljusa, trevliga lokaler i centrala Landskrona.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom och har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete som vill gå mot en mer controllerinriktad roll. En tänkbar bakgrund är att du har börjat som revisorsassistent eller redovisningskonsult, och nu vill du ta nästa steg i din karriär. Vidare är du van vid affärs- och rapporteringssystem samt Excel. Du behärskar svenska såväl i tal som i skrift.

I den här rollen är din personlighet en stor framgångsfaktor. Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever vår värdegrund BEA genom att bemöta, engagera och ansvara. Du är positiv, nyfiken, ödmjuk och serviceinriktad samtidigt som du har pondus och kan stå upp för din åsikt. Vidare är du självgående och ansvarstagande och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är analytiskt lagd och drivs av att förändra och förbättra. Sist men inte minst är du pedagogisk och tycker det är roligt att samarbeta med olika funktioner.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Landskrona Energi med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se