Key Account Manager till Gasellföretaget Coligo

Rekryterare
Academic Work
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 23 november 2018
Stängs
den 23 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som är en skicklig relationsbyggare och god lyssnare med ett stort intresse för våra kunder och deras verksamheter. Hos oss på Coligo får du jobba med flera redan varma och välkända kunder som du får vara med och vidareutveckla. Låter det som något för dig?

Om tjänsten
Som Key Account Manager (KAM) kommer du ha en nyckelroll hos oss då du kommer att vara Coligos ansikte utåt i dialog med kunder. Coligo grundades 2012 med visionen att hjälpa organisationer att uppnå deras mål genom marknadens mest säkra och strategiska tekniklösningar. Coligo är en Microsoft partner och besitter marknadsledande kompetenser inom deras affärsområden. Vi blev i år utsedda till ett av årets Gasellföretag och har en fortsatt spännande expansionsresa planerad, något vi är mycket stolta över.

Alla individer på Coligo utgör en del i ett fantastiskt härligt gäng. Med det sagt får du vara med i ett positivt lagspel där vi tar hand om varandra och hjälper varandra att utvecklas eller för att lösa kundernas problem gemensamt. Du får en chans att skapa ditt egna tillvägagångssätt för att lyckas med de uppsatta målen.

“As a Managing Director for Coligo, I have the best job in the world. My responsibility is to coach and manage an awesome workforce of experienced and great talented people. My passion is to make others achieve their goals and beyond“ Johan Dygve VD på Coligo.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Coligo.

Arbetsuppgifter
Du välkomnas till Coligos kontor i Stockholms innerstad där det i dagsläget arbetar fjorton personer. I rollen som KAM kommer du att arbeta med relationsbyggande försäljning med stort fokus på förändringsresa inom IT hos både befintliga och nya kunder. Merparten av arbetet kommer dock vara med fokus att utveckla Coligos befintliga kunder snarare än att börja helt från scratch. Dina arbetsuppgifter omfattar hela säljprocessen från prospektering, offerering och förhandling och driva affären målmedvetet till avslut.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du trivas i en konsultativ säljroll där relationer är centrala och du föredrar att addera värde snarare än att fokusera på volym. Du erbjuds en stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete och du kommer att vara en viktig del i vidareutvecklingen av Coligo. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra erfarna konsulter och VD.

Vi söker dig som

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av tekniskt försäljning B2B
 • Du gillar skarpt att skapa goda relationer, förtroende och har ett genuint intresse för teknik
 • Erfarenhet av Microsoft-produkter och tjänster
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska då du kommer använda båda språken i arbetet
 • Körkort B är meriterande, men inte ett krav då de flesta kunder befinner sig med nära till kommunikationer. Det är även ett stort plus om du har en akademisk utbildning inom teknik och/eller försäljning.

Som person är du driven och resultatinriktad ut i fingerspetsarna, du ser möjligheter när du stöter på hinder samt drivs av att vara med och skapa goda resultat. Självklart gillar du även samarbete och trivs med de många kontaktytor som rollen innebär, både internt och externt. Vidare är du kommunikativ och relationsskapande, du har lätt för att samtal med olika typer av människor samt motiveras av utveckla och vårda långsiktiga kundrelationer.


Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coligos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Coligo hjälper organisationer uppnå sina visioner med marknadens mest säkra och strategiska lösningar. Framgångsfaktorn är det engagemang och den kompetens som är grundstommen i Coligo.