Senior Rekryteringskonsult

Rekryterare
Future Value AB
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 26 november 2018
Stängs
den 26 december 2018
Kontakta
Lisa Aspsäter
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Future Value är ett rekryteringsföretag med stark lokal förankring som rekryterar kvalificerade ekonomer till såväl fasta tjänster som konsultuppdrag. Som specialister är det vårt uppdrag att ge dig guidning kring marknaden och olika karriärmöjligheter. Med lång erfarenhet, kunskap och ett stort engagemang hjälper vi dig vidare till nästa steg i karriären.

Future Value fortsätter att växa och är idag en erkänd och återkommande leverantör av kvalificerade ekonomirekryteringar/konsultuppdrag till Sveriges största bolag. Vår verksamhet består idag av Permanent Rekrytering, Interim Management samt Talent Management.

Till vårt Rekryteringsteam söker vi nu ytterligare kollegor och vi söker därför dig som är intresserad av att bli en del av ett dynamiskt team med höga ambitioner. Vi söker dig som tidigare har arbetat med kvalificerad rekrytering och är van vid att leverera en kvalitativ tjänst mot seniora beslutsfattare i stora bolag. Alternativt har du egen arbetslivserfarenhet inom ekonomi- eller finansområdet.

För att lyckas i rollen krävs att du trivs i rollen som projektledare. Du kan hantera många parallella kontakter och du anser att kandidathantering är en helt central del i ett välfungerande rekryteringsföretag. Du har drivet att på egen hand identifiera och utvärdera relevanta kandidater och din känsla för service och samarbete är mycket hög.

Uthållighet, affärsmässighet och ett starkt intresse för svenskt näringsliv är ett måste för att bli lyckosam i rollen. Vidare krävs en genuin passion för människor och en stark vilja att bygga och vidareutveckla affärsmässiga relationer mellan kunder och kandidater.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektleda och leverera kvalificerade rekryteringsuppdrag inom ekonomi & finansområdet
  • Självständigt etablera och utveckla långsiktiga kandidat och kund kontakter med seniora motparter
  • Identifiera och utvärdera nya affärsmöjligheter
  • Aktivt delta i att förädla och utveckla vår rekryteringsverksamhet

Future Value erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsplats med högt ställda krav på dig som individ, med stora möjligheter att påverka och skapa egna resultat. Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

LISA ASPSÄTER
Rekryteringskonsult
0733 58 99 30
lisa.aspsater@futurevalue.se