Accountant till Conaxess Trade Sweden

Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 27 november 2018
Stängs
den 21 december 2018
Kontakta
Anna Södermark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Conaxess Trade är Europas största självständiga distributör och verksam på sju nationella marknader inom dagligvaruhandeln, servicehandeln, fackhandeln och Food Service. De företräder en mängd kända varumärken och representerar idag en omsättning på ca 2 miljarder kr på svenska markanaden och har 85 anställda. Conaxess gruppen ägs av Aurelius Invest, ett börsnoterat bolag med säte i München, Tyskland. Läs mer om företaget på http://conaxesstrade.com/se

Till Conaxess Trade svenska huvudkontor i Solna söker vi nu en Accountant som blir en viktig del av ett växande internationellt bolag. Rollen ingår i en ekonomiavdelning om fem personer och kommer att ha delat ansvar över bolagets redovisning. 

Rätt kandidat har flera års relevant arbetslivserfarenhet och för att lyckas i rollen krävs en grundläggande bokföringskunskap och erfarenhet från brett ekonomiarbete där du självständigt hanterat den löpande redovisningen, kund- och leverantörsreskontran och avstämningar. Erfarenhet av Microsoft Dynamics AX är meriterande men inget krav.

För att bli framgångsrik i rollen som Accountant bör du vara strukturerad som person och ha en vana av att prioritera ditt eget arbete, samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokslutsansvar för två affärsområden
  • Avstämningar av balanskonton
  • Hantera kund- och leverantörsreskontraflödet       
  • Fakturering av provision och utlägg
  • Skatt-, moms- och avgiftshantering

Välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

ANNA SÖDERMARK
Rekryteringskonsult
0722118363
anna.sodermark@futurevalue.se