Redovisningsekonom till Snusbolaget

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 27 november 2018
Stängs
den 21 december 2018
Kontakta
Lisa Aspsäter
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Snusbolaget Norden AB (Snusbolaget.se) startades 2009 och har sedan start haft över 130 000 kunder i Sverige och Norge och är idag ett etablerat och snabbväxande företag inom E-handelssektorn med en omsättning på drygt 500 miljoner. Företaget har en mycket stark tillväxt på B2C marknaden för snusprodukter och har på kort tid blivit Sveriges största snusbutik. Visionen är att bli en ledande aktör på marknaden inom fem år – och vi söker dig som är redo att anta denna utmaning med oss. Idag sitter vi i nya lokaler i centrala Stockholm med en skön startupkultur som andas entreprenörskap och framåtanda.

Snusbolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas och vill fortsätta den utvecklingsresa de påbörjat. Som ett resultat av tillväxten behöver de nu förstärka sin ekonomiavdelning som idag består av CFO samt Head of Finance. Vi söker därför en ambitiös redovisningsekonom som vill utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö. 
Rätt kandidat har 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet och för att lyckas i rollen krävs en grundläggande bokföringskunskap och erfarenhet från brett ekonomiarbete där du självständigt hanterat den löpande redovisningen, kund- och leverantörsreskontran och avstämningar. Troligtvis arbetar du i idag som Ekonomiassistent men vill lära dig mer och ta ytterligare ansvar. Som person har du en mycket god samarbetsförmåga i kombination med en prestigelöshet och en stor vilja att lära. För rätt person finns goda förutsättningar för att utvecklas såväl privat som professionellt. Erfarenhet av Navision är meriterande men inget krav. Tjänsten är placerad på Snusbolagets huvudkontor mitt i centrala Stockholm och rollen rapporterar till Head of Finance.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera leverantörsfakturaflödet
  • Bokföra in- och utbetalningar
  • Månadsavstämningar av balanskonton
  • Bokföra utläggsredovisning
  • Utföra manuella bokföringsordrar vid månadsbokslut
  • Deklarera arbetsgivaravgifter och moms (Sverige och Norge)
  • Tillkommande ekonomiarbete och support vid leverantör- och fakturaarbete

I denna rekrytering samarbetar Snusbolaget med Future Value. Vid frågor är du välkommen att kontakta Lisa Aspsäter 0733 58 99 30 eller Anton Karlsson 0722 11 80 15.

Välkommen med din ansökan!