HR Business Partner till Orkla Confectionery & Snacks Sverige

Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 30 november 2018
Stängs
den 30 december 2018
Ref:
”Orkla HRBP”
Kontakta
Anna Hellström
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

orkla.gifTill huvudkontoret i Solna söker vi en driven och utvecklingsorienterad HR Business Partner.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Som HR Business Partner kommer du primärt ansvara för att supporta de kommersiella och supportfunktionerna. Genom proaktivt HR arbete och värdeskapande processer som utvecklar, utmanar och stödjer verksamheten, linjechefer och medarbetare förväntas du skapa värde för företaget.

Rollen präglas av både strategiskt och operativt arbete, där du arbetar brett med samtliga HR relaterade områden såsom Performance management, Talent management, kompetensförsörjning, facklig samverkan och kulturfrågor. Vidare är du även delaktig i att driva bolagsövergripande utvecklingsprojekt. Du ansvarar även för att utveckla processer, verktyg och utbildningar för våra ledare och medarbetare. Vårt HR-team består av tre HR Business Partners och en HR-partner som rapporterar till HR Direktör.

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Vår kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Vi erbjuder dig en miljö med stor möjlighet att påverka i en verksamhet som täcker hela värdekedjan från idé till produkt i butik i förändring i nära samarbete med ledningsgruppen och Group HR.

Erfarenhet/bakgrund
Vi söker dig som har högskoleutbildning, eller motsvarande, med inriktning mot HR. Du har bred kompetens inom området och god erfarenhet av kvalificerat HR-arbete.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är självgående, utåtriktad och lyhörd. Du har lätt för att skapa förtroende och kan självklart hantera konfidentiella ärenden med hög integritet. Som person är du noggrann, effektiv och drivande och har en mycket god förmåga att leverera med hög kvalitet. Din kommunikativa förmåga är mycket god.

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Anna Hellström på HR Commitment, telefon 073 980 42 93. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”Orkla HRBP”.

Om Orkla
Orkla är den ledande aktören inom FMCG i Norden och Baltikum, och har även viktiga marknader i Centraleuropa, Österrike och Indien. Vi har 18.000 anställda som är verksamma i 20 länder och en omsättning på 37 miljarder NOK. Orkla Confectionery & Snacks Sverige är en ledande kex- och snacksleverantör med välkända och starka varumärken såsom OLW, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Utvalda, Brago, Panda m.fl.. Vi tillverkar och säljer produkter inom segment som kex, chips, nötter, popcorn, ostsnacks, choklad och lakrits. Orkla Confectionery & Snacks Sverige har ca 600 medarbetare och en omsättning på 1,3 miljarder.

För mer information om Orkla, besök www.orkla.se.

Liknande jobb

Liknande jobb