Ekonomiansvarig till Jarl Sandin Watches & Jewellery

Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 december 2018
Stängs
den 17 december 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiansvarig till Jarl Sandin Watches & Jewellery

Om företaget
Mitt i city, i hjärtat av Göteborg, finns Jarl Sandin Watches & Jewellery. I över 60 år har vi fått förtroendet att förse våra kunder med vackra smycken i de ädlaste metaller, med de mest gnistrande diamanter och skimrande pärlor – allt av högsta kvalitet. Idag är vi mycket stolta över att vara en av Sveriges mest välkända juvelerare. Hos Jarl Sandin Watches & Jewellery hittar du välkända varumärken som Ole Lynggaard, Efva Attling, Georg Jensen och Sophie by Sophie med flera. Vi har även egendesignade smycken, exklusiva klockor och oförglömliga presenter. Självklart finns vigselringar och smycken från Jarl Sandin inte bara i vår webshop, utan även i vår guldsmedsbutik i centrala Göteborg. Omsättningen uppgår idag till ca 65 miljoner SEK och sysselsätter ca 52 personer. Arbetsplatsen finns i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiansvarig hos oss kommer du att ansvara för helheten inom ekonomi. Du kommer att arbeta med kund- & leverantörsreskontra, löpande redovisning, löner, in- & utbetalningar, moms- & skattedeklarationer, budget och prognos, månadsrapporter, årsbokslut och årsredovisning. I din roll ingår även att hantera personalfrågor såsom arbetsgivarintyg, semesterplanering, sjukanmälningar, anställningsavtal, kontrolluppgifter, fackliga förhandlingar mm.

Bakgrund
Vi tror att du har någon utbildning inom ekonomi och har arbetat i en liknande roll tidigare där du ansvarat för hela ekonomin och personalfrågor. Vi ser även gärna att du har ett stort intresse för system och kan bidra till att vi kan utvecklas och arbeta med systemen på ett smart och effektivt sätt. Vi arbetar i Pyramid och Visma, tidigare erfarenhet från dessa ser vi som meriterande.

Som person är initiativtagande och driven, du ser alltid möjligheter och har en vilja och förmåga att se vad som behöver utvecklas och förbättras. Du är självgående och trygg i din kunskap. Din kommunikationsstil är prestigelös, rak och tydlig men med ödmjukhet i dialog med andra. Du har ett stort engagemang för människor och kan skapa förtroende och tillit samtidigt som du kan hantera konflikter och svåra situationer. Du är en person som kan fatta beslut och som visar handlingskraft i ditt agerande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 17 december 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!