Kvalificerad ekonomiassistent för ett omgående uppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 3 december 2018
Stängs
den 2 januari 2019
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Kvalificerad ekonomiassistent för ett omgående uppdrag

SJR söker en kvalificerad ekonomiassistent för ett uppdrag som startar omgående. Uppdraget är på heltid och sträcker sig under minst sex månader, för rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kunden. Kundföretaget har kontor i östra Göteborg med goda parkeringsmöjligheter samt nära till kollektivtrafik.

Rollen innebär att arbeta brett med ekonomi, exempel på arbetsuppgifter:

  • -Löpande bokföring och förberedande bokslutsarbete
  • -Månatlig avstämning av balanskonton
  • -Kund- och leverantörsreskontra
  • -In- och utbetalningar
  • -Fakturering
  • -Samt övriga administrativa uppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med två kollegor på ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet ifrån helheten inom redovisning. Du är trygg i din kunskap och tar ansvar för ditt arbete samt är självständig. Har du erfarenhet ifrån detaljhandel och ekonomisystemet navision är detta ett plus men inget krav.

Trivs du med att arbeta i ett högt tempo i ett företag i förändring samt kan starta omgående? Tveka inte att söka tjänsten redan idag! Har du några frågor, ring Sandra Hellström på 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande. 
 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.