Projektledare/Branschutvecklare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 december 2018
Stängs
den 2 januari 2019
Ref:
SE-13458
Kontakta
Anders Mårtensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I tjänsten som projektledare / Branschutvecklare ingår att fånga upp, samordna, och driva gemensamma och specifika frågor tillsammans med VVS-fabrikanternas medlemsföretag. Du kommer att ha eget ansvar för arbetsgrupper där medlemsföretagen är engagerade, för att inspirera och leda arbetet framåt.

Du kommer att arbeta med ett brett kontaktnät av politiker, beslutsfattare, myndigheter, organisationer och företag vilket kommer ge dig möjlighet att påverka samhällsutvecklingen. Arbetet innebär allt från att sätta sig in i komplexa frågor på djupet till att arbeta med generella frågor som rör branschen i sin helhet.

Tjänsten är centralt placerad i attraktiva lokaler i World Trade Center och du rapporterar direkt till VD. VVS-fabrikanterna arbetar aktivt med frågor inom bland annat:

  • Miljö och hållbart byggande

  • Energieffektiva lösningar

  • Trygga och säkra installationer

  • Vatten och avloppsförsörjning

  • Produkt och materialutveckling

  • Produkt och miljöinformation

  • Regelverk och lagstiftning

Vi söker dig som är kommunikativ, social, självgående och som gillar att ta egna initiativ. Du har vana av att leda projekt, möten och gärna tidigare erfarenhet av påverkansarbete. Vi ser gärna att du har ett samhällsengagemang och en eftergymnasial utbildning, gärna med fokus på samhällsbyggnad, infrastruktur, eller installation och ett stort intresse av VA, VVS, vatten, energi, miljö, och infrastrukturfrågor.


Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med stora möjligheter att vara med och utveckla VVS-fabrikanternas erbjudande till medlemmarna, arbetssätt och branschen i sin helhet. Du får med ett prestigelöst förhållningssätt en flexibel roll där du genom egna initiativ kan forma din egen vardag och utveckla ditt och vårt fortsatta arbete.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se(ref.nr SE-13458) snarast möjligt då urval sker löpande. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Anders Mårtensson, 076 118 6620 eller Branschutvecklare Lisa Barthon 0736 27 55 92. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com, Adam Bergström 0709 28 29 87, adam.bergstrom@mercuriurval.com. Läs mer om VVS Fabrikanterna på www.vvsfabrikanterna.se

Om företaget

VVS-Fabrikanternas Råd är VVS- och VA-industrins branschorganisation.  Medlemmarna består av ledande aktörer som marknadsför och säljer produkter och material på den svenska och internationella marknaden. Tillsammans omsätter de ca 100 medlemsföretagen ca 20 miljarder kronor. VVS-Fabrikanternas Råds syfte är att företräda, tillvarata och samordna medlemmarnas gemensamma intressen. Rådet har en betydelsefull roll när det kommer till att hitta rätt information, initiera och driva branschgemensamma frågor och aktiviteter. Rådet arbetar ofta i nära samverkan med andra bransch- och näringslivsorganisationer och fungerar som talesperson och remissinstans gentemot myndigheter och departement.

Läs mer på www.vvsfabrikanterna.se