Helpielaw söker biträdande jurist

Rekryterare
HELPIELAW
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 4 december 2018
Stängs
den 3 januari 2019
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Helpielaw är en modern juristbyrå där vi har högt i tak och värdesätter att våra medarbetare inte är stöpta i samma form. Vi förenas av hög kompetens i ständig utveckling, ett stort engagemang för våra klienter och en vilja att alltid göra lite mer och lite bättre. Vårt arbete sträcker sig över breda rättsområden och till vårt förfogande har vi moderna tekniska verktyg.

Nu söker vi ytterligare en biträdande jurist till vårt kontor i Stockholm!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en biträdande jurist för tillsvidareanställning, med en bredd av ärenden inom olika rättsområden. Detta är en roll där du succesivt kommer att få mer ansvar och möjlighet till specialisering.

I rollen som biträdande jurist hos oss kommer du i första hand att bistå byråns klienter med rådgivning samt rättsutredningar. Du kommer inledningsvis även självständigt att:

  • handlägga juridiska ärenden av olika karaktär;
  • handlägga domstolsärenden samt;
  • ansvara för mål i domstol;
  • biträda mer seniora kollegor i större mål.

Vem är du?
Vi söker dig som vill antingen är i början av din karriär alternativt har arbetat några år och nu vill ta steget till att nu arbeta som biträdande jurist.

Du har en juristexamen i grunden och det är meriterande om du tidigare arbetat i en rådgivande roll. Som person är du engagerad och ansvarstagande med hög servicekänsla och förståelse för vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga, gillar att vara en del av ett team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du erbjuds
Du erbjuds möjlighet till utveckling i en spännande roll inom ett företag som satsar på sina anställda! Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. För mer information är du välkommen att besöka vår hemsida: https://helpielaw.se/

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt på 0766-33 14 42. Du är välkommen att söka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42