Financial Controller till härligt företag i superfina lokaler

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 4 december 2018
Stängs
den 3 januari 2019
Kontakta
Emma Hultberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

SJR söker för kunds räkning en driven och resultatinriktad Financial Controller som har god inblick i redovisningsarbetet och är van att upprätta bokslut varje månad. Har du relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av controllerarbetet. Då vill vi gärna träffa dig, varmt välkommen med ditt CV!

Arbetsuppgifter:
I rollen som Financial Controller arbetar du verksamhetsnära ihop med operativa chefer. I rollen ingår ingen administration utan bara bokslut med controlling, budget, prognoser och verksamhetsutveckling.

Vem söker vi?
Du är civilekonom med minst 3 års erfarenhet av controllerarbete. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från redovisning och som har arbetat med hela redovisningsflödet samt bokslut. 

Du är generellt duktig på system och processer och har väldigt god kompetens i Excel. Att kommunicera och även på ett pedagogiskt sätt förklara komplexa saker är du van vid. God nivå i engelska är ett krav.

Som person har du en fallenhet för att analysera och sammanställa information, du är van vid att prioritera i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team. Därtill är du strukturerad, noggrann och van att arbeta mot deadlines. Som person är du ödmjuk, driven och lösningsorienterad. Du tycker om att skapa ordning och kommer gärna med förbättringsförslag tillsammans med förmågan att driva igenom förslag på egen hand.

Viktig information
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 076 641 16 47.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.