Erfaren lönespecialist till Trelleborg

Rekryterare
Trelleborg AB
Plats
Trelleborg (Kommun), Skåne
Annonserat
den 5 december 2018
Stängs
den 4 januari 2019
Kontakta
Anna Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt – och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver.

Är du serviceminded, självgående och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö? Har du erfarenhet av hela löneprocessen? Då är tjänsten som lönespecialist på Trelleborg något för dig. 

Ansvar och arbetsuppgifter
Tillsammans med din kollega ansvarar du för hela löneprocessen för totalt 13 bolag och ca 1500 löner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bearbetning och sammanställning av löneunderlag, utlägg, reseräkningar, förmåner, nyanställningar och slutlöner. Du ansvarar för utbetalning, kontrolluppgifter, intyg, rapportering och kollektivavtalstolkningar. Utredningar samt att vara ett stöd i avtals- och lönefrågor är också vanligt förekommande. Du har ett nära samarbete med din kollega på lön samt med övriga kollegor på HR- och ekonomiavdelning. Du rapporter till HR-manager.

Lämplig bakgrund
Du har erfarenhet av kvalificerad lönehantering från en medelstor eller stor organisation och är van vid stora flöden och många kontaktytor. Du har självständigt drivit lönearbetet och är trygg i din erfarenhet kring cyklerna med lönekörningar, årsskifte och semesterår. Du är intresserad av, och håller dig uppdaterad vad gäller regler och riktlinjer kring kollektivavtal, sjuklöner, skatter, pensioner, försäkringar och arbetsrätt samt har en förståelse för hur ditt arbete relaterar till andra funktioner inom företaget. Du är generellt systemkunnig och erfarenhet av Agda är meriterande Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du är en service- och samarbetsinriktad person som har lätt att skapa förtroende och självständigt kan driva projekt och frågor. Vidare är du strukturerad, självgående och noggrann. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare har du en vilja att kontinuerligt utveckla dig själv och verksamheten och du strävar efter att göra detta på ett pragmatiskt och lyhört sätt. Då kontaktytorna är många och mycket av arbetet sker på distans är det också viktigt att du är en god kommunikatör i både tal och skrift. Dina färdigheter och personliga egenskaper är båda av stor vikt.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Trelleborg med SJR in Sweden. Då vi arbetar med löpande urval ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Nilsson på 0766-47 16 12.
Välkommen med din ansökan!