Human Capital

Driven Business Accountant till Arriva Sverige AB

Rekryterare
Human Capital
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 5 december 2018
Stängs
den 4 januari 2019
Kontakta
Linnea Jahnson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en driven, analytisk och kommunikativ Business Accountant till Arriva Sverige AB. Bolaget är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafik i Europa och transporterar fler än 2,2 miljarder resenärer per år. I rollen som Business Accountant intar du en tydlig ledarroll då du kontinuerligt kvalitetssäkrar och följer upp arbetet i bolagets Shared Service Center. Dessutom arbetar du operativt med redovisningsfrågor och får ta en drivande roll i processförbättringar och effektiviseringar. Tjänsten rapporterar direkt till bolagets Redovisningschef och är centralt placerad på Liljeholmen i Stockholm.

Din utmaning

  • Vara drivande i att leda, koordinera och kvalitetssäkra arbetet i bolagets Shared Service Center, med särskilt fokus på bolagets Fixed assets och Accounts payable
  • Initiera och leda effektiviserings- och förbättringsprojekt i syfte att utveckla ekonomifunktionen framåt
  • Koordinera och granska bokslut och månadsrapportering
  • Vara delaktig vid upprättande av bolagets årsredovisning
  • Ta en kommunikativ och analytisk ledarroll i ett internationellt bolag med många kontaktytor mot SSC, Business Control och bolaget i stort.

Din bakgrund

  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som Business Accountant i en större koncern
  • Erfarenhet av arbete mot Shared Service Center och arbete i SAP är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i Excel 
  • Obehindrad förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift
  • Vad gäller personlighet är du en driven, analytisk och kommunikativ teamplayer som trivs i en drivande strategisk roll med många kontaktytor.

Din ansökan
Vill du bli en del av Arrivas framgångsrika team? Sänd då ditt CV till Linnea Jahnson på linnea.jahnson@humancapital.se snarast då intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Jahnson på 072 077 76 81.

Om företaget
Arriva är en av Europas största operatörer inom kollektivtrafiken. Med över 60 000 medarbetare i 14 länder, transporterar vi varje år cirka 2,2 miljarder resenärer. Vi erbjuder en rad möjligheter för att våra resenärer ska komma fram till sina destinationer på bästa tänkbara sätt; till exempel bussar, tåg, spårvagnar, vattentaxi, handikapp- och ambulanstransporter. Sedan 2010 ingår Arriva i Deutsche Bahn (DB). Totalt har DB-koncernen cirka 300 000 medarbetare i 130 länder över hela världen.
I Sverige hjälper Arriva cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet.

Kontakt
Linnea Jahnson
E-post: linnea.jahnson@humancapital.se
Tel: 072 077 76 81