Redovisningsassistent till Erik Penser Bank

Rekryterare
Erik Penser Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 december 2018
Stängs
den 4 januari 2019
Ref:
2300
Kontakta
Madelene Steinert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du redo för en ny utmaning som Redovisningsassistent? Har du arbetat med leverantörs- och kundreskontra tidigare? Gazella rekryterar nu en Redovisningsassistent till Erik Penser Bank i centrala Stockholm. En arbetsplats där du utmanas och agerar i en trevlig miljö med kompetenta kollegor.

Detta är en värdefull chans för dig som vill utvecklas som ekonom på leverantörsreskontran och kundreskontran. Samt arbeta i ett föränderligt bolag inom en spännande bransch. Till denna roll söker vi en noggrann och kvalitetsmedveten person som kan arbeta både i team men också självständigt. Som Redovisningsassistent kommer du att vara ansvarig för leverantörs- och kundreskontra. Detta inkluderar hela fakturaflödet (registrera, kontera, attest och betalning). Du kommer även vara delaktig i den löpande redovisningen samt vid månads- och årsbokslut och årsredovisningsprocessen. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ansvara för hela flödet av leverantörs- och kundreskontra (registrera, kontera, attest och betalning)
  • Delaktighet i den löpande redovisningen samt vid månads- och årsbokslut
  • Ansvara för utläggshantering
  • Upprätta moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Ansvara för kommunikation mot kunder och leverantörer i samband med fakturering och betalning
  • Utveckla befintliga som nya arbetssätt, rutiner och processer och vara involverad i olika typer av projekt

Erfarenhet
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet som ansvarig för leverantörsreskontra och även viss erfarenhet från löpande bokföring och bokslut. Du kan även ha en bakgrund som ekonomiassistent eller redovisningsassistent och känner dig trygg i hela flödet för leverantörsreskontra. Du är en god Excelanvändare samt har systemvana och ett systemintresse. Erfarenhet från Agresso/UBW är meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, noggrann och självständig, samtidigt som du vågar utmana och driva ditt arbete framåt. Som redovisningsassistent är du samarbetsvillig och klarar av att hoppa in vid behov och slutföra arbetsuppgifter (både högt som lågt). Du är kommunikativ och trivs med att ha flertalet kontaktytor, samt uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. Du är en ödmjuk lagspelare men kan också arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Erik Penser Bank
Erik Penser Bank är en privatägd och fristående bank. Vi erbjuder ett brett urval av finansiella tjänster till privata och institutionella investerare och fokuserar på att skapa värde åt våra kunder. Erik Penser Banks affärsidé är att erbjuda de bästa finansiella lösningarna till privata och professionella investerare.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Madelene Steinert och Linn Ericsson.