Ekonomiansvarig till Ankarhagen

Rekryterare
Ankarhagen
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 5 december 2018
Stängs
den 5 januari 2019
Ref:
3987651094
Kontakta
Camilla Engström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ankarhagen_bild.gifAnkarhagen startades 2011 med affärsidén att äga, förvalta och utveckla fastigheter med fokus på segmentet lager och lätt industri. Bolaget har sin bas i Stockholm och äger idag 78 000 kvadratmeter lokaler fördelat på 21 fastigheter i Mellansverige. Med en marknadsnära organisation, korta beslutsvägar och mycket erfarenhet av fastigheter kan Ankarhagen göra investeringar som ligger utanför andra aktörers huvudfokus. Bolaget har sedan start haft en organisk tillväxt och har som ambition att fortsätta växa även i framtiden.

Är du Ankarhagens nya stjärna, den vassa ekonomen som vill ta ett nästa steg i karriären?

Detta är ett roligt och spännande steg för dig som vill ta ekonomiansvaret i ett expansivt och framgångsrikt fastighetsbolag som kännetecknas av korta beslutsvägar. 

Arbetsbeskrivning
Här kommer du få vara med och arbeta verksamhetsnära i ett entreprenöriellt företag, Du får möjligheten att vara med och forma rollen och lära dig att driva företag. Vi förväntar oss att du har ett affärsmässigt tänk och förmågan att se helheten men även arbeta med detaljerna. Rollen är bred och du arbetar högt och lågt för verksamhetens bästa. Här kommer du också få möjlighet att vara delaktig vid förvärv av nya bolag, rapportering m.m.

Du har ekonomiansvaret för bolagets redovisning och rapportering. Du är spindeln i nätet som behärskar bokföring och har nära kontakt med revisionsbyrån. Du sköter den löpande redovisningen fram till bokslut. Du bygger upp och utvecklar ekonomifunktionen i takt med att bolaget växer och skapar effektiva flöden inom ekonomi/finans. Vi förväntar att du som ekonomiansvarig självständigt kan skapa och förbättra rutiner och arbetssätt. 

Vi söker dig som har erfarenhet av

  • Löpande redovisning fram till upprättande av bokslut
  • Avstämningar
  • Månadsrapportering
  • Periodiseringar
  • Budget och prognos

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen och trivas hos oss är du en lagspelare som är prestigelös och motiveras av eget ansvar. Du kan prioritera och ser vikten av noggrannhet och struktur i ditt arbete. Du är analytisk, har lätt för att tillämpa affärsmässiga principer och levererar rapporter av hög kvalité.

Vidare har du en positiv inställning till utveckling, med en vilja och ambition att utvecklas inom bolaget. Du besitter en ekonomisk medvetenhet, förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Har du sedan lätt för att prioritera, se till detaljer, vara noggrann och arbeta strukturerat hjälper det dig att lyckas i rollen. Du har en relevant utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet som ekonom.

Vad kan Ankarhagen erbjuda dig?
Vi är ett expansivt företag som erbjuder och uppmuntrar dig till utveckling. Du får vara med och påverka, sätta din prägel och delvis utforma rollen själv. Ankarhagen präglas av framåtdriv och du kommer få vara med att ta bolaget på sin resa till nästa nivå. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ankarhagen med Fasticon Kompetens AB. Därav är Ankarhagens önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB. 

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 5 januari 2019.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticon.se eller på 072-389 99 71.