Ekonomiassistent i början av sin karriär

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 7 december 2018
Stängs
den 6 januari 2019
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent i början av sin karriär

Vill du arbeta som Ekonomiassistent på ett internationellt företag där det finns möjlighet till utveckling?

SJR söker dig som är i början av din karriär som Ekonomiassistent. Du kommer börja som inhyrd konsult under sex månader och därefter finns mycket goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta en ny tjänst i januari, kundföretaget har kontor i centrala Göteborg.

Rollen
Du arbetar tillsammans med två kollegor på ekonomiavdelningen i Göteborg. Dina ansvarsområden är leverantörsreskontra, utläggshantering samt övrigt kontorsansvar. Din arbetsplats är i receptionen och du är den första kontakten med ev besökare på kontoret. Du ansvarar även för frukost en gång per vecka på kontoret och lite övriga event.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi ifrån Universitet eller Yh. Krav är att du är mycket trygg i engelska. Har du även grundläggande förståelse av bokföring så är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är orädd, självständig och ansvarstagande. Du trivs i en organisation med mycket förändringar där det finns möjlighet till utveckling!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76, du ansöker via vår hemsida. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.