Redovisningsekonom till K-Rauta

Rekryterare
K-rauta AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 december 2018
Stängs
den 9 januari 2019
Kontakta
Anna Södermark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

K-rauta AB
K-rauta befinner sig i en spännande utvecklingsfas, med bland annat planerade nyöppningar under 2019, och vi söker nu en Redovisningsekonom som vill vara delaktig i denna förändringsresa. I rollen som Redovisningsekonom kommer du i huvudsak arbeta med löpande bokföring och bokslutsarbete. Du kommer att vara fullt ansvarig för all löpande bokföring, kontoavstämningar och reserveringar. Du kommer även få ansvara för alla kassa- och bankrelaterade frågor i samband med bokslutsprocessen inkl. kontoavstämningar och rapportering av detta inom koncernen. Arbetet innebär ett nära samarbete med K-rautas Financial Controller och rapportering sker till bolagets Redovisningschef.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har fått en mycket bra praktisk förståelse för redovisning från flera års erfarenhet i en liknande roll. Rollen innebär löpande kontakt med varuhusen vilket förutsätter att du är serviceinriktad och har ett genuint intresse av att förstå affären. Som person är du en sann lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är noggrann och ansvarsfull med ett inre driv och motivation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller HFM, men är inget krav.

Rollbeskrivning:

  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Reservationer och periodiseringar
  • Avstämningar
  • Delaktighet i månads- och årsbokslutsarbete
  • Rapportering

Välkommen med din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar K-rauta med Future Value. För frågor eller funderingar gällande tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Södermark på anna.sodermark@futurevalue.se, alternativt på 072-211 83 63.

KONTAKTPERSON
ANNA SÖDERMARK
Rekryteringskonsult
0722118363
anna.sodermark@futurevalue.se

K-rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Det första Svenska byggvaruhuset öppnades 1996 i Stockholm. Idag är K-rauta rikstäckande med sina 18 byggvaruhus, från Umeå till Malmö. K-rauta erbjuder gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgård, verktyg, bygg och inredning och har idag cirka 900 medarbetare i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb