Prestigelös redovisningsekonom till spännande bolag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg (Stad), Västra Götaland
Annonserat
den 10 december 2018
Stängs
den 9 januari 2019
Kontakta
Caroline Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom för uppdrag med start omgående och löpande, för rätt person finns möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt.Vår kund är ett nytänkade bolag i framkant inom sin bransch och har fräscha lokaler på Lindholmen i Göteborg. Du kommer att ingå i en ekonomiavdelning om fem personer.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Rollen innebär helhetsansvar för det norska bolaget i koncernen vilket innebär löpande bokföring, visst reskontraarbete, bokslut och rapportering, moms och skatt. Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig omgående. Du är en prestigelös och varm person som trivs med att arbeta i team samtidigt som du tar ansvar för dina egan arbetsuppgifter. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och sätter högt värde på kvalité.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos kund är med startomgående och löpande, för rätt person finns möjlighet till anställning hos kundföretaget på sikt. Arbetstiderna är flexibla mellan kl 7-18.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.