Specialist Automation och Servodrift

Plats
Örebro (Stad)
Annonserat
den 19 december 2018
Stängs
den 13 januari 2019
Ref:
SE-13455
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

EMBA Machinery har rönt stora framgångar på den internationella marknaden de senaste åren och den tekniska utvecklingen har stor del i den framgångssagan. För att fortsätta den positiva trenden på marknaden behöver utvecklingsavdelningen nu rekrytera en teknisk specialist inom området automation och servodrift. Funktionen innebär att du har en nyckelroll inom utvecklingsavdelningen där du kommer att ha en teoretiskt inriktad roll med beräkningar, avancerad problemlösning mm. I kombination med det  även tillsammans med en mindre grupp kollegor operativt se att teorin fungerar i verkligheten, i verkstaden eller hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer att finnas inom områden som teoretiska matematiska beräkningar, avancerad servostyrning, leda/delta i utvecklingsprojekt, PLC-programmering mm

Vi söker dig som har både breda och djupa teoretiska kunskaper inom området automation och servodrift. Du har några års arbetslivserfarenhet i kombination med en relevant teknisk utbildning från högskola/ universitet. Du trivs i en miljö där du själv till stor del formar din vardag mot satta mål och har möjlighet att arbeta både enskilt och i team.

Som person bedömer vi att du är en positiv lösningsorienterad person med god beslutsförmåga och god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig en nyckelfunktion i ett framgångsrikt företag där du får en kreativ roll med stort mått av personlig utveckling och flexibilitet.

Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se   snarast dock senast den 13 januari (ref.nr. SE-13455). Kontakta gärna Monica Thyresjö, Mercuri Urval, tel/sms 070-6603890/ mail monica.thyresjo@mercuriurval.com  för mer information.

Om företaget

EMBA Machinery AB utvecklar, tillverkar och marknadsför konverteringsmaskinger för wellpappindustrin. Verksamheten är internationellt inriktad med en exportandel på 99%. Företaget har en etablerad och ledande position på världsmarknaden med systerbolag i bland annat USA, Tyskland och Kina. Företaget har ca 250 anställda varav 200 finns vid huvudkontoret i Örebro. EMBA Machinery ingår i BERG Group. EMBA Machinery har erhållit priser som t.ex. Årets Exportföretag i Örebro kommun och företaget finns idag på Veckans Affärers superföretagslista.